При тој е... чинтоа е ... не ебат ..

Дали е можно да се раскине договор (без да се пцуе и заканува по шалтери и пишуваат стотина молби) кај македонските провајдери, не ми е познато. У ствари АЕК би требало да ги санкционира ваквите појави.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
При тој е... чинтоа е ... не ебат ..
Да не има врска тоа во регион се наоѓаат корисниците. И јас сум на Кејблтел, а замунда не ја отвара веќе 3-4 дена.Ја сум од Кејблтел, па фурам на Замунда.
Само што се симна ЦРТАНО филмче
Никакви проблеми немав ни денес, ни претходниве денови.
И јас сум на кебјлтел..не знам дали тоа има везе, ама и мене веќе неколку дена не ми ја отвара, не знам зошто, баш сакав да си симнам некоја епизодаДа не има врска тоа во регион се наоѓаат корисниците. И јас сум на Кејблтел, а замунда не ја отвара веќе 3-4 дена.
Не е проблемот во тоа, туку во принципиелната (пе*ерска) политика на одредени кабелски оператори. Тоа е најчист вид дискриминација и ограничување. За едни може, за други не.Па пишете му на некој што му отвара, нека ви го симне торентот, и нека ви го прати, кога веќе вие не можете самите да си го симнете.![]()
Прво здраво. Нов сум на форумов и се регистрирав само за да ви помогнам. Zamunda е официјално затворена http://www.sofiaecho.com/2010/04/29...ice-vow-to-shut-down-popular-torrent-trackers и поради тоа на некои интернет провајдери ја отвара а на некои не. Јас сум приклучен на Cabletel и си го решив проблемот со Zamunda. Се што треба да направите е во Mozilla-та да ставите proxy (јас го користам ова 83.228.94.3:8118) и ќе ви ја отвори без проблем. Еве ви и линк за други proxy адреси во случај да не ви ја отвори со таа http://nntime.com/proxy-country/Bulgaria-01.htm. Потоа откако ќе го симнете торентот мора да направите и подесување на програмата со којашто ги симнувате торентите, т.е побарајте во опциите на самата програма подесување за proxy и ставете ја истата адреса што сте ја ставиле во Mozilla-та, и типот на proxy-то да ви биде HTTP1.1. Тоа е се! Можно е откако ќе го внесете proxy-то во Моzzilla да не ви отвара други страни, и ќе треба да го избришете пред отварате други страни!
Потоа ги прашав како во Скопје ја отвара, а во другите градови не и веќе не добив одговор.CableTel напиша:Pocituvani
Пред неколку дена скоро сите бугарски торент тракери најавија дека ќе ги сопрат своите услуги за ИП адреси кои се надвор од Бугарија .
So pocit Cabletel