Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
lol, ве блоќирале оти сте од Велес? :pos2:

не бе ... општо еве нека се јави и некој друг ако има од Велес ... цел Велес можеби го блокирале за Замунда .. можеби имаат проблем со доунлоад да не им паѓа мрежата у Велес шо ги знам ..

Работи без никаков проблем

Од Велес си?

Мислам дека Кејблтел ни ја имаат блокирано ..
И јас сум на Cabletel (ама од Скопје)... Стварно е можно ова??? Педери едни :nerv:

Абе не Замунда да не бликрале :pos2:
Кејблтел :)
така и мислев бе :smir:

ама ве блокирале оти сте од Велес, ко оној што го казниле за минување на црвено (оти имал блгарски пасош) :wink:

така и мислев бе :smir:

ама ве блокирале оти сте од Велес, ко оној што го казниле за минување на црвено (оти имал блгарски пасош) :wink:

абе нема веза :) може имаат проблем со мрежа (локално у Велес)...
еве и YouNoob од Ск па неможе ... можеби сите шо се на КејблТел неможат .. а изгледа и така е ...

И јас сум на Кејблтел и 2 дена сум без Замунда! ццц шу*ци :nesvest:

хаха ве еб*ле на чисто со овој потек :)

само не ми е јасно каква врска има кејблтел....

Ако ви ја оставиле аренабг немате гајле :)

Епа најарно сите да кажеме што нет имаме каде сме и дали имаме замунда, за да локализираме дали е рандом или не проблемов.

Пример јас имам нет од телеком, сум од тетово, замунда ми работи и држам добро ратио.

Епа најарно сите да кажеме што нет имаме каде сме и дали имаме замунда, за да локализираме дали е рандом или не проблемов.

Пример јас имам нет од телеком, сум од тетово, замунда ми работи и држам добро ратио.
Како што кажав, јас сум на Кебјлтел од Скопје, zamunda e уште down, ама arenabg е up.

Ја сум од Кејблтел, па фурам на Замунда.
Само што се симна ЦРТАНО филмче

Никакви проблеми немав ни денес, ни претходниве денови.

Изглеа HarrySolomon се вработил у Cabletel

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom