Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
А да ви кажам што ви е проблемот? Mozilla-ta :)

И мене не ми отвараше а сум на Т-home.

Симнете си Google Chrome и од таму отворете си замунда :helou:

--- надополнето ---

Едит: сега видов дека нејќе да ме логира(ми дадао еднаш user i pass), да не има некој што би сакал да ми даде user i pass?
Или барем торент од Friends(сите сезони) ???

Јас веќе две недели неможам да се логирам на замунда, ми го банираа изгледа акаунтот...Порано ми беше направено дека сум од бугарија, еден ден чисто онака го сменив и го направив Македонија, и оп другиот ден неможам да се логирам. Правев и password reset и пак ништо...Не сум 100% сигурен дали баш затоа ми е баниран акаунтот ама мислам дека неможe да биде случајност, две години го користев овој акаунт, и таман го сменив местото другиот ден грешка password...

Јас имам интернет од кејбелтел од Куманово и не ми ја отвара замунда околу една недела.
Cabletel FAIL!

Оннет екстрим, замунда ја отвора нормално.
Ако намерно блокирале, тогаш теоретски ќе изгубат доста муштерии, во смисол ако ми го ограничат пристапот до одредени страни, ќе останам (ако претходно не можам да го раскинам) до крај на договор а после бегам кај друг провајдер...после нека му ја мислат.

Икси-стр, јас отпочеток сум активиран како македонец на замунда и досега сум немал проблем да се логирам. Да не е до нешто друго?

Јас веќе две недели неможам да се логирам на замунда, ми го банираа изгледа акаунтот...Порано ми беше направено дека сум од бугарија, еден ден чисто онака го сменив и го направив Македонија, и оп другиот ден неможам да се логирам. Правев и password reset и пак ништо...Не сум 100% сигурен дали баш затоа ми е баниран акаунтот ама мислам дека неможe да биде случајност, две години го користев овој акаунт, и таман го сменив местото другиот ден грешка password...

А ти да не си сменил пасс случајно, бап грешка?

Иначе, ако сте на најјаките пакети, оние од 1500, можеби има логика да ви ја банираат - инаку не. :)

Абе ви викам нема врска, јас имам од 1500 пакетите, Макс АДСЛ, и не ми отвараше до пред 1 саат преку Мозила, отворив преку Гугл Хром и ми отвори најнормално... пробајте преку друг броузер и готово..

ја иам maxadsl ,нема гајле си пичи сто на саат :)

А ти да не си сменил пасс случајно, бап грешка?

Иначе, ако сте на најјаките пакети, оние од 1500, можеби има логика да ви ја банираат - инаку не. :)

Не бе, јас користам еден пасворд за сите лузери и мејлови што ги имам на било која страна, и никогаш не го менувам пасвордот.
Не користам пакет од 1500, туку од 500 ден. 1.5 мегабит - КабелНет Струмица

Од Велес си?

Мислам дека Кејблтел ни ја имаат блокирано ..
Ако е стварно до тоа можат да земат и од Мало Мовче ласта нека се фрлаат....

А таман сакав да ставам нов пакет. После овоа можда и ќе ставам.....се е во надежта бе:)

Јас имам интернет од кејбелтел од Куманово и не ми ја отвара замунда околу една недела.
Cabletel FAIL!
Кејблтел скопје ново лисиче
ист проблем

мада сајтов вика дека е падната општо
It's not just you! http://zamunda.net looks down from here. Check another site?

Ако е стварно до тоа можат да земат и од Мало Мовче ласта нека се фрлаат....

А таман сакав да ставам нов пакет. После овоа можда и ќе ставам.....се е во надежта бе:)

тоа е ... не ебат ..

Кејблтел скопје ново лисиче
ист проблем

мада сајтов вика дека е падната општо
It's not just you! http://zamunda.net looks down from here. Check another site?

И мене ми го дава ова, а нема врска... Си отвара сајтов најнормално. Иначе ве жалам вас од Кејбелтел што ви ја блокирале Замунда :). Да се надевам оти нема да го дочекам тоа, барем не у скоро време.

И мене ми го дава ова, а нема врска... Си отвара сајтов најнормално. Иначе ве жалам вас од Кејбелтел што ви ја блокирале Замунда :). Да се надевам оти нема да го дочекам тоа, барем не у скоро време.
А ја ги жалам Кејблтел шо за скоро време ќе останат без корисници.

ајде малце да не има други тракери ,или малце се тие што не обрнуваат какво ви е ратиото :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom