Zabranjena ljubav

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
не само што е досадна и заморна и глумците се катастрофа аматери се
Абее колку и да ми е заморна, кога ќе ги видам Ана, Тина и Ива одма се расположувам, сеа ја снема Петра и онака досадно е, најубава беше

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абее колку и да ми е заморна, кога ќе ги видам Ана, Тина и Ива одма се расположувам, сеа ја снема Петра и онака досадно е, најубава беше
Ааа, ти за Ана, Ива, Петра и Тина ако ја гледаш серијата тоа е друга работа. :)

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Ааа, ти за Ана, Ива, Петра и Тина ако ја гледаш серијата тоа е друга работа. :)
Па фала богу ради нив ќе ја гледам, е не ради Фијан:pos2::pos2:
Него глеав денес Тина е трудна:nesum::nesum:
Кој ја рецнал да каже пошто не сум гледал?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Лелееее 805 епизоди имала серијава :vozbud:
Кај нас се емитува речиси 2 години и претпоставувам отприлика 400 епизоди имаат дадено.

Дај бе да ја префрлат на А2 вака само земаат термин од А1.

В

Вори

Гостин
Или Фијан или Никола ја клецнаа Тина не се знае,али мислам дека е Златко тој кондом немаше...:pos2:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Или Фијан или Никола ја клецнаа Тина не се знае,али мислам дека е Златко тој кондом немаше...:pos2:
ја сепак мислам никола дај некој ако има сигурна информација нека каже кој ја боцнал а и шо ке се случува понатаму:tv:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ги гледав првите можеби 100тина епизоди. После цела година не гледав и пред некој месец повторно загледав. Има многу нови глумници... Не ми е јасно што направиле со толку ликови кои ги нема.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
понатака: Тина ќе се омажи со Златко, ќе го изгуби детето, Златко ќе биде убиен, ќе бидат осомничени сите и Каролина, и Тина, и Габриела, и Нада, и сите, али вистинскиот убиец ќе испадне дека е АНА, ќерка му.......Петра сега ќе го избрка Борна од ќуќата, па во куќата ќе се врати Каролина.....Каролина мислам дека ќе има нешто со Јуре, швалерот на Биба.....Каролина ќе биде болна од некоја неизлечива болест, па ќе има хемотерапија и слично, а Маријана и Игор ќе бидат у врска, а главната забранета љубов ќе биде меѓу Лука и Петра, како и меѓу Лука и Ива...е сега не знам со кого он на крај ќе заврши...
тоа е тоа, иначе А1 сакаа да ја укинат серијата затоа што е предолга, али НЕМА да ја укинат

сега сме негде до 500 епизода, има уште 300 епизоди

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Серијава, од не знам кои причини... ја глеам! Ама очигледно дека треба да престанам. Ужасна е бе... ептен ужасна, а глумата... оуу маај гаад!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Па убава е серијата ја гледам кога ке ја заварам

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ne ja gledam serijava, dosadna e. Ama na reklama fativ, so kogo ke go nacekaat Borna pod tus?

Член од
26 јули 2008
Мислења
214
Поени од реакции
19
Претерано долга серија, некако ми нема приказна никаква....башка глумењено е
ауууууууу :tapp: :tapp: :tapp:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
абе која беше таа жената шо ја зема марамата на тина?:baeh:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
На почеток редовно ја гледав сега не ја пратам толку.Некако многу досадна стана многу долга и се само некој групи настани се дешавет.Ова шо серијава е олку долга мислам дека ја уништи...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom