Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ана ќе се пријави во полиција за да ја заштити мајка и, но подоцна оваа ќе ја однесат на психијатар и она самата ќе признае. А и никола милсам ќе заврши во затвор бидејќи ќе сака да го заштити брат му од уништувањето ан винаријата. Како и да не, во брзо време Никола и ана ќе раскинат за сталнојас знам дека каролина ќе биде болна од леукемија, ми се чини, Петра ќе се вљуби во Лука попот, Тина ќе биде до Борна, а Габриела нема да го убие Златко, него .....АНА

Петра мислам дека во брзо време ќе се повлече од серијата, а Борна ќе се зближи со Тина. Фрањо ќе спие со машко, послем со Ангелина и таа ќе остане трудна. Потоа не се случува ништо интересно ...ФАЛА БОГУ; а со Ана што ќе биде? зашто знам дека нема да заврши со Борна, а и на Борна не му треба таква лесна женска шо се праи мн паметна, со Тина мене мн ми одговараат, а најинтересно ќе ми биде ако БОРНА на крај заврши со Петра
www.sapunice.net
Побарај таму од лево има серии многу , најди ја забранета љубов и има сите епизоди до 750, до таму каде што се прикажувани во Хрватска, али на хрватски се напишани, со среќа во снаоѓањето
Ај за тие што не знаат: Габриела ќе го убие Златко. Онаа ангелина ќе спие со Фрањо и ќе остане трудна од него. Јаков се враќа во серијата по смртта на Златко. Лидија исто така се враќа. И се друго е малку досадно.... Знам дека на крај на серијата Игор ќе стане богат господин, а попот ќе стане криминалец или нешто слично![]()
Од овоа нема 2 збора вистина што го кажуваш.
-Габриела нема да го убије туку АНА
-Ангелина нема да спие со Фрањо туку Фрањо и Дуња нема да можат да имат деца и Анѓелина ке и биде суругат мајка (така некако се вика)
-Лидија не се враќа, а и ако дојде ќе биде на 5-6 епизоди
-И попот не станува криминалец, туку Игор ќе е виновен за тоа