Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
јас знам дека каролина ќе биде болна од леукемија, ми се чини, Петра ќе се вљуби во Лука попот, Тина ќе биде до Борна, а Габриела нема да го убие Златко, него .....АНА

јас знам дека каролина ќе биде болна од леукемија, ми се чини, Петра ќе се вљуби во Лука попот, Тина ќе биде до Борна, а Габриела нема да го убие Златко, него .....АНА
Ана ќе се пријави во полиција за да ја заштити мајка и, но подоцна оваа ќе ја однесат на психијатар и она самата ќе признае. А и никола милсам ќе заврши во затвор бидејќи ќе сака да го заштити брат му од уништувањето ан винаријата. Како и да не, во брзо време Никола и ана ќе раскинат за стално :)

ФАЛА БОГУ; а со Ана што ќе биде? зашто знам дека нема да заврши со Борна, а и на Борна не му треба таква лесна женска шо се праи мн паметна, со Тина мене мн ми одговараат, а најинтересно ќе ми биде ако БОРНА на крај заврши со Петра

ФАЛА БОГУ; а со Ана што ќе биде? зашто знам дека нема да заврши со Борна, а и на Борна не му треба таква лесна женска шо се праи мн паметна, со Тина мене мн ми одговараат, а најинтересно ќе ми биде ако БОРНА на крај заврши со Петра
Петра мислам дека во брзо време ќе се повлече од серијата, а Борна ќе се зближи со Тина. Фрањо ќе спие со машко, послем со Ангелина и таа ќе остане трудна. Потоа не се случува ништо интересно ...

ПЕТРА е до крај, имам читано содржини, до крај е тука, али некако во сенка

абе луѓе да не има некоја посебна страна на забранета љубов знаете на што мислам , ЕПИЗОДИ НАПИШАНИ .. бла бла ..ко шпанскиве сајтови со сапуници што се???

www.sapunice.net
Побарај таму од лево има серии многу , најди ја забранета љубов и има сите епизоди до 750, до таму каде што се прикажувани во Хрватска, али на хрватски се напишани, со среќа во снаоѓањето

www.sapunice.net
Побарај таму од лево има серии многу , најди ја забранета љубов и има сите епизоди до 750, до таму каде што се прикажувани во Хрватска, али на хрватски се напишани, со среќа во снаоѓањето

фала пуно!:helou::salut:

Немам гледано повеќе од еден месец, ама од тоа што го читам што ќе се случува понатаму ја претерале со сплетки :toe:.

јас ја гледам еднаш во 2 недели
сплетки имало МИЛИОН досега, сети се само што се не и се случуваше на ПЕТРА!

Ај за тие што не знаат: Габриела ќе го убие Златко. Онаа ангелина ќе спие со Фрањо и ќе остане трудна од него. Јаков се враќа во серијата по смртта на Златко. Лидија исто така се враќа. И се друго е малку досадно.... Знам дека на крај на серијата Игор ќе стане богат господин, а попот ќе стане криминалец или нешто слично :)

Од овоа нема 2 збора вистина што го кажуваш.

-Габриела нема да го убије туку АНА
-Ангелина нема да спие со Фрањо туку Фрањо и Дуња нема да можат да имат деца и Анѓелина ке и биде суругат мајка (така некако се вика)
-Лидија не се враќа, а и ако дојде ќе биде на 5-6 епизоди
-И попот не станува криминалец, туку Игор ќе е виновен за тоа

..и некој друг што беше кажал за Никола, Никола и Ана остануват заедно и ќе одат во Аргентина да живеат бидејќи Ана ќе е бегалец од законо
..а Каролина ќе се разболе од леукемија и ќе се омаже со Јуре (тогаш веќе е како позитивна личност прикажана)

..тоа е тоа

значи интересно ќе биде еј а шо ќе биде следната епизода златко шо ќе напраи ?мислам дека нема да го убие антун ама ако знае некој точно нека пише а иначе кучето го свитка:uvo:

Од овоа нема 2 збора вистина што го кажуваш.

-Габриела нема да го убије туку АНА
-Ангелина нема да спие со Фрањо туку Фрањо и Дуња нема да можат да имат деца и Анѓелина ке и биде суругат мајка (така некако се вика)
-Лидија не се враќа, а и ако дојде ќе биде на 5-6 епизоди
-И попот не станува криминалец, туку Игор ќе е виновен за тоа

Габриела го убива Златко 100%. И јавуваат на ана дека Габриела избегала од лудница и оваа иде во болница кај тина која ја наоѓа во крв Се враќа дома и во тој момент се враќа Габриела која и кажува за страсната вест. Во тој момент влегуваат и Антун и Никола целите во крв. Прв кој е осомничен е Каромина која добива лажно алиби од Јуре на што се лути Бисерка. Потоа е осомничен никола, бидејќи по ДНК анализата се потврдило дека златко не е татко на детето, а се смета дека е Никола и во него се гледа со анјголем мотив за убиство. Он завршува во затвор. Маријана мисли дека никола е во затвор само за да го заштити Антун па оди во полиција да го пријави но веќе таму дознава дека ГАБРИЕЛА ГО ПРИЗНАЛА УБИСТВОТО НА ЗЛАТКО ПРЕД ПСИХИЈАТРИТЕ И ПОЛИЦИЈАТА.

Точно дека ангелина нема да спие со Фрањо. моја грешка. фрањо ќе се заљуби во некоја Татјана и она ќе остане трудна од него.

Точно, Лидија се враќа на кратко и ја затекнува Каролина како провалува во куќата на веќе мртвиот Златко во потрага по парите.

Попот на најавната шпица за 4 сезона го покажуваат со пиштол во рацете како се обидува да пука во некого, а Игор како излегува од автомобил како богаташ (од тука вадам заклучок).

Јуре раскинува со Бисерка и Каролина уште одма му се шмугнува. Мислам дека со неа ќе се венча во 4 сезона.

Маринко бил во затвор и кога тоа ќе и го каже на Нада, таа го откачува.

Ива бара повторно утеха во игор, а Лука љубоморен на тоа бара утеха во Петра.

Борна ги краде парите на Златко, а подоцна бидејќи тина е уценувана од некој долг на Златко решава да и помогне со купување на музичка издавачка куќа што всушност се занимава со перење пари.

Во серијата се појавуваат уште два нови лика, син и ќерка на јуре, Бисерка и Ива заминуваат од серијата.

Антун и Тина ќе имаат неколку авантури одма по погребот на златко, но на крај целосно ќе раскинат и антун заминува од серијата, а мислам дека и Никола се повлекува во родното место.

И усте несто, Каролина се враќа како газдарица на Зен козметика.

а од каде ти се овие спојлери? ја имаш гледано негде серијава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom