Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Leleeeeeeeeeeeeeeeeee,ve molam nemozam da ja podnesam taa a i bilo koja bedna serija!

Mногу е срцуфка :pos:

Еdit: не се однесува на ===Срцуфка=== од форумов.

dobra e serijava be koj ne mu se sviga neka ne ja gleda ajde aufff

н ајубава серија топ серија, има вкупно 805 епизоди

Па не се согласувам со претходните коментари, поради тоа што половината од актерите се почетници... иначе серијата ми е супер, само не ми се допаѓа тоа што ќе умре Даниел,а тој е еден од главните ликови... серијата ми е баш интересна
Од каде знаеш дека ќе умре?
Уште ништо не се знае, само е исчезнат.
Инаку ми се допаѓа серијата, глумците се добри со обзир на тоа што се почетници, ама серијава има повеќе епизоди од шпанските серии. :pos:
Не сум ја гледала серијата со месеци, и А1 воопшто, денес случајно видов дека ја има, кај брат ми на телевизорот беше пуштена А1 и седнав да видам што се случило додека не сум ја гледала, ама не ми се веруваше дека уште трае.

epa ke trae usten mnogu dolgo vo makedonija zasto uste do pola ne sme dosle, serijata ima 805 epizodi , a kaj nas sme negde 380 epizoda...i daniel e mrtov, nema da se pojavi do krajot na serijata, on kaza vo intervju za A1 Ekskluziv....ponataka nema da se pojavi Daniel, mrtov, a ke ima uste mnogu novi likovi

Од каде знаеш дека ќе умре?
Уште ништо не се знае, само е исчезнат.
Инаку ми се допаѓа серијата, глумците се добри со обзир на тоа што се почетници, ама серијава има повеќе епизоди од шпанските серии. :pos:
Не сум ја гледала серијата со месеци, и А1 воопшто, денес случајно видов дека ја има, кај брат ми на телевизорот беше пуштена А1 и седнав да видам што се случило додека не сум ја гледала, ама не ми се веруваше дека уште трае.

Еце, мен, веќе умре.:uvo:

И пак ке прашам, КОГА ЌЕ СЕ ПОЈАВИ ТОШЕ ????Уште тоа го гледам и веќе крај со таа серија, симпатична ми е, ама уште 500 епизоди?????Многу губење време е тоа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom