Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
не само што е досадна и заморна и глумците се катастрофа аматери се
Абее колку и да ми е заморна, кога ќе ги видам Ана, Тина и Ива одма се расположувам, сеа ја снема Петра и онака досадно е, најубава беше

Абее колку и да ми е заморна, кога ќе ги видам Ана, Тина и Ива одма се расположувам, сеа ја снема Петра и онака досадно е, најубава беше
Ааа, ти за Ана, Ива, Петра и Тина ако ја гледаш серијата тоа е друга работа. :)

Ааа, ти за Ана, Ива, Петра и Тина ако ја гледаш серијата тоа е друга работа. :)
Па фала богу ради нив ќе ја гледам, е не ради Фијан:pos2::pos2:
Него глеав денес Тина е трудна:nesum::nesum:
Кој ја рецнал да каже пошто не сум гледал?

Лелееее 805 епизоди имала серијава :vozbud:
Кај нас се емитува речиси 2 години и претпоставувам отприлика 400 епизоди имаат дадено.

Дај бе да ја префрлат на А2 вака само земаат термин од А1.

Или Фијан или Никола ја клецнаа Тина не се знае,али мислам дека е Златко тој кондом немаше...:pos2:

Или Фијан или Никола ја клецнаа Тина не се знае,али мислам дека е Златко тој кондом немаше...:pos2:
ја сепак мислам никола дај некој ако има сигурна информација нека каже кој ја боцнал а и шо ке се случува понатаму:tv:

Ги гледав првите можеби 100тина епизоди. После цела година не гледав и пред некој месец повторно загледав. Има многу нови глумници... Не ми е јасно што направиле со толку ликови кои ги нема.

понатака: Тина ќе се омажи со Златко, ќе го изгуби детето, Златко ќе биде убиен, ќе бидат осомничени сите и Каролина, и Тина, и Габриела, и Нада, и сите, али вистинскиот убиец ќе испадне дека е АНА, ќерка му.......Петра сега ќе го избрка Борна од ќуќата, па во куќата ќе се врати Каролина.....Каролина мислам дека ќе има нешто со Јуре, швалерот на Биба.....Каролина ќе биде болна од некоја неизлечива болест, па ќе има хемотерапија и слично, а Маријана и Игор ќе бидат у врска, а главната забранета љубов ќе биде меѓу Лука и Петра, како и меѓу Лука и Ива...е сега не знам со кого он на крај ќе заврши...
тоа е тоа, иначе А1 сакаа да ја укинат серијата затоа што е предолга, али НЕМА да ја укинат

сега сме негде до 500 епизода, има уште 300 епизоди

Серијава, од не знам кои причини... ја глеам! Ама очигледно дека треба да престанам. Ужасна е бе... ептен ужасна, а глумата... оуу маај гаад!

Ne ja gledam serijava, dosadna e. Ama na reklama fativ, so kogo ke go nacekaat Borna pod tus?

Претерано долга серија, некако ми нема приказна никаква....башка глумењено е
ауууууууу :tapp: :tapp: :tapp:

абе која беше таа жената шо ја зема марамата на тина?:baeh:

На почеток редовно ја гледав сега не ја пратам толку.Некако многу досадна стана многу долга и се само некој групи настани се дешавет.Ова шо серијава е олку долга мислам дека ја уништи...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom