Zabranjena ljubav

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.238
Поени од реакции
959
Нека му е, најантипатичен лик ми беше! :pos:

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Leleeeeeeeeeeeeeeeeee,ve molam nemozam da ja podnesam taa a i bilo koja bedna serija!

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.238
Поени од реакции
959
Mногу е срцуфка :pos:

Еdit: не се однесува на ===Срцуфка=== од форумов.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
dobra e serijava be koj ne mu se sviga neka ne ja gleda ajde aufff

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
н ајубава серија топ серија, има вкупно 805 епизоди

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Па не се согласувам со претходните коментари, поради тоа што половината од актерите се почетници... иначе серијата ми е супер, само не ми се допаѓа тоа што ќе умре Даниел,а тој е еден од главните ликови... серијата ми е баш интересна
Од каде знаеш дека ќе умре?
Уште ништо не се знае, само е исчезнат.
Инаку ми се допаѓа серијата, глумците се добри со обзир на тоа што се почетници, ама серијава има повеќе епизоди од шпанските серии. :pos:
Не сум ја гледала серијата со месеци, и А1 воопшто, денес случајно видов дека ја има, кај брат ми на телевизорот беше пуштена А1 и седнав да видам што се случило додека не сум ја гледала, ама не ми се веруваше дека уште трае.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
epa ke trae usten mnogu dolgo vo makedonija zasto uste do pola ne sme dosle, serijata ima 805 epizodi , a kaj nas sme negde 380 epizoda...i daniel e mrtov, nema da se pojavi do krajot na serijata, on kaza vo intervju za A1 Ekskluziv....ponataka nema da se pojavi Daniel, mrtov, a ke ima uste mnogu novi likovi

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Од каде знаеш дека ќе умре?
Уште ништо не се знае, само е исчезнат.
Инаку ми се допаѓа серијата, глумците се добри со обзир на тоа што се почетници, ама серијава има повеќе епизоди од шпанските серии. :pos:
Не сум ја гледала серијата со месеци, и А1 воопшто, денес случајно видов дека ја има, кај брат ми на телевизорот беше пуштена А1 и седнав да видам што се случило додека не сум ја гледала, ама не ми се веруваше дека уште трае.
Еце, мен, веќе умре.:uvo:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
И пак ке прашам, КОГА ЌЕ СЕ ПОЈАВИ ТОШЕ ????Уште тоа го гледам и веќе крај со таа серија, симпатична ми е, ама уште 500 епизоди?????Многу губење време е тоа..

Kajgana Shop

На врв Bottom