Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Ја видов кога онаа на онаа другата и упадна безобразно дома и и врза шамар и оваа ни две, ни три, него четири и врза шамар на едната и после едната ја баци другата во устата и заврши.
Психоделија од серија...:nesvest:

AAAAAAA... Toa so Karolina i ova drugava(ja zaboraviv), sto bile zaedno vo zatvor...

Даниел стварно ке умре или така само се зафркавате?!Не гледам секој ден гледам кога ке можам ако го начекам ради Борна глеам највише.Што ке се деси со него понатаму знае некој,ке остане до крај или не?

Borna ke ostane do kraj...

A Daniel navistina ke umre...
Daniel i Petra ke odat na letuvanje, i tamu na plazata ke vodat ljubov, i potoa Daniel ke se udavi....

Како бе ќе водат љубов - а брат и сестра се.

И како ќе се удави ? :)

Незнам точно како ќе се удави, но пред да се удави Стјепан ќе дознае дека со Петра воделе љубов и ќе се скара со Даниел, а кога Даниел ќе се удави Стјепан ќе се обвинува себеси за неговата смрт...

Многу безвезна стана серијава, премногу ја одолговлечија. Ја гледав на почетокот ко беше интересна ама сега веќе досадна ми стана, се’ се измеша, не се знае кој кај е ни зошто е.
Ми се случува понекогаш да ја гледам ко ќе ја начекам на тв и ко ќе немам шо да гледам друго и то само заради Борна. :hihihi:

a sto uloga ke ima TOSE?ke se pojavi kao tose pejacot ili nesto sosema treto?

ајдеееее глупости

Ama vikaat deka prikrajot Daniel ke se vrati t.e. nema da umre...

Зар има луѓе што ја гледаат серијава????????????

Кој не ја гледа треба да се упука. Учи на сите добри вредности и како да ги сузбиеш луѓето кои работат против тебе и твојата голема вистинска љубов. Дефинитивна препорака за сите луѓе со проблеми во животот.

Кој не ја гледа треба да се упука. Учи на сите добри вредности и како да ги сузбиеш луѓето кои работат против тебе и твојата голема вистинска љубов. Дефинитивна препорака за сите луѓе со проблеми во животот.
:pos2::pos2::pos2:
Vic na godinata:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom