Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам. Мене лично не ми се свиѓа серијата. Глумците не знаат да глумат, сцените и реквизитите на сцените не им чинат, приказната не ми се свиѓа како на пример ај сега ке се разболи некој и одма другиот ден на операција го носат. :tapp:. Мене лично не ми се свиѓа серијата.

Незнам. Мене лично не ми се свиѓа серијата. Глумците не знаат да глумат, сцените и реквизитите на сцените не им чинат, приказната не ми се свиѓа како на пример ај сега ке се разболи некој и одма другиот ден на операција го носат. :tapp:. Мене лично не ми се свиѓа серијата.

Супер е сценографијата и реквизитите бе, не знам зошто да не ти се допаѓа :) И приказните се исто така ОК само што не се реализирани како треба што се должи на лошата глума на актерите (пр. пред неколку епизоди кога наводно мислеа дека има дух во куќата - тоа требаше да го направат да делува пореално, помистериозно и “пострашно“, а не така безлично како што изгледаше). Се надевам со текот на епизодите и ќе забележиме дека напредуваат со актерските вештини :)

Мислам дека во последно време, обаа серија отиде во погрешна насока...
На почетокот беше добра, ама сега е глупа...

Ја гледав на почетокот,интересна ми беше.Всушност уште ја гледам ама поретко.Ја гледам ради Борна.Каков дечко е..да го грабниш и да бегаш:)Ама ја иступија.Пола глумци заминаја,бетер од шпанска серија е.А глумците...мислам дека нема потреба да коментирам..УЖАС.Појма немат од глумење.

Ја гледав на почетокот,интересна ми беше.Всушност уште ја гледам ама поретко.Ја гледам ради Борна.Каков дечко е..да го грабниш и да бегаш:)Ама ја иступија.Пола глумци заминаја,бетер од шпанска серија е.А глумците...мислам дека нема потреба да коментирам..УЖАС.Појма немат од глумење.

Незнам од кај сум чул, ама сите се аматери..

Така е.И во последно време вистина забега серијава ја испустија со триста глупости.

Гледајте ја во понеделник за да ве разочара дополнително, во понеделник умира еден од главните ликови...

Ne da neznaat tuku ocajni se,ve molam dali ima nesto pobedno od ova???Gluma nikakva vo edno krajno bedno sopce(studio):pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

aman veke neka ja ukinat ovaa bedotija,nemozam da ja podnesam!
so milioni,milioni epizodi...
krajno vreme e da ja snema:angry3:

Aбе добро, нели се разбравме да нема големи букви?!
Во понеделник ќе умре Даниел, сите епизоди се раскажани на http://sapunice.net/

Aбе добро, нели се разбравме да нема големи букви?!
Во понеделник ќе умре Даниел, сите епизоди се раскажани на http://sapunice.net/

Ќе умреее ?!!?!!

Таман почна да се секса со сестра му ... :(

: p0s :

Петра и Даниел спијат, но не се чувствуваат виновни заради тоа. На Стјепан му станува сомнително кога ги гледа заедно ја јахтата и брзо сфаќа што се случило. Го напаѓа Даниел и во тепачката, го турка и тој паѓа во морето

Ете ете :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom