За кого? За ракометарите! The alternative cut.

• Креатор на темата Креатор на темата Max Legend
  • Време на започнување Време на започнување
Од ко ја изградија онааа пуста трумфална порта , се си иба мајчето :( малер o_O

Откако ги проследија настапите на македонската репрезентација, претставниците на оксфордскиот речник решија изразот, изгубени германци, да го заменат со македонски ракометари на светско

Таман си е... Ајде здравје следната година повеќе среќа :) Здравје може наредната/по наредната година за во Данска ќе се најде некој македонец да им среди превоз и сместување на ракометариве , па многу мрцварење е , многу пат па сеа кој ќе се замара и сместување да им најде и превоз пссссс ... и онака задња рупа сме у Европа на ова светско првенство само ја докажавме таа теорија.

Е па не ни играат нас браќата во репрезентација нити имаме славни татковци
можеш да докажеш лично колку те бива бе, еве мене Деан Манасков ми е личен другар, кога ќе се врати ќе ви закажам јас средба испробај се со него колку си добар, детето го има за татко најславниот Македонски ракометар, ама сум уверен дека ќе го надмине, сепак е само 22
не јадете тоа шо го серете

можеш да докажеш лично колку те бива бе, еве мене Деан Манасков ми е личен другар, кога ќе се врати ќе ви закажам јас средба испробај се со него колку си добар, детето го има за татко најславниот Македонски ракометар, ама сум уверен дека ќе го надмине, сепак е само 22
Не ја сваќај темава толку озбилно и не се нервирај не за бадијала е сместена таму кај што е, овде може да се кажуваат работи кои и не ги мислиме.

Не реков јас лично за мене нити пак реков лично за Дејан. Ама очигледно не разбираш така да нема поента да продолжам со дискусија. Башка чда е

Абе види , од една страна мани тоа што се збори против , се убаво си беше , ама не сме бе брат за светско најсериозно тоа е факт. Прво : Немаме салам играчи ... Второ : Oрганизација банана , превоз да им наоѓа некој си македонец кој работи и живее во Севиља , мислам Светско Првенство е а ние не знаеме што значи да се биде на светско првенство разбираш ? Ракометарите си беа на место, тие ништо не се криви , што им е кажано тоа треба да го исполнат. Ама на кого му текна да одиме на Светско првенство во ракомет ? Па за тоа треба спремање , тренинзи , пријателски утакмици да видиме да изиграме со една - две екипи од страна како ќе биде да најдеме грешки да ги поправиме. Ние отидовме како на кафе буквално. Капак на се прв ден стигаат во Севиља немало превоз , немало хотел и еден куп други с*ања. Не е работата да се увредиш од коментарите , не се криви ракометарите , тој што ги организира треба да си даде оставка. Тој еден човек е срам за цела Македонија, не само за македонскиот ракомет. Искрено може некој ќе рече оти не сум во право , ама мое мислење е дека не сме ние за повеќе од Олимписки игри.

Изгледа никој не ми го прочита претходниот пост. Ова е тема во ЧДА, овде нема место за сериозен муабет. За анализи и сериозни дискусии има место во соодветните теми.

Абе види , од една страна мани тоа што се збори против , се убаво си беше , ама не сме бе брат за светско најсериозно тоа е факт. Прво : Немаме салам играчи ... Второ : Oрганизација банана , превоз да им наоѓа некој си македонец кој работи и живее во Севиља , мислам Светско Првенство е а ние не знаеме што значи да се биде на светско првенство разбираш ? Ракометарите си беа на место, тие ништо не се криви , што им е кажано тоа треба да го исполнат. Ама на кого му текна да одиме на Светско првенство во ракомет ? Па за тоа треба спремање , тренинзи , пријателски утакмици да видиме да изиграме со една - две екипи од страна како ќе биде да најдеме грешки да ги поправиме. Ние отидовме како на кафе буквално. Капак на се прв ден стигаат во Севиља немало превоз , немало хотел и еден куп други с*ања. Не е работата да се увредиш од коментарите , не се криви ракометарите , тој што ги организира треба да си даде оставка. Тој еден човек е срам за цела Македонија, не само за македонскиот ракомет. Искрено може некој ќе рече оти не сум во право , ама мое мислење е дека не сме ние за повеќе од Олимписки игри.
комплетно се сложувам и баш заради тоа реметот не треба да биде на сметка на ракометарите
Макс Леџенд претходните два поста за ракометарите и кошаркарите ти беа закон и си ги собра лајковите, овој пат си тапа другар, крајно ме разочара, без разлика шо е ЧДА

комплетно се сложувам и баш заради тоа реметот не треба да биде на сметка на ракометарите
Макс Леџенд претходните два поста за ракометарите и кошаркарите ти беа закон и си ги собра лајковите, овој пат си тапа другар, крајно ме разочара, без разлика шо е ЧДА

Свесен сум дека овој текст не е на нивото на претходните 2, посакував да бидам уште поостар, но што е тука е. Го составив набрзинка.

Не се согласувам ракометарите да бидат имуни. Вината ја гледам подеднакво во сите.

Играчите, кои после дебаклот во Шведска застанаа на страната на Шундо и по никоја цена не сакаа смена на истиот. Зарем еден Шундо вреди повеќе од Червар, Брандт, Вујовиќ, Душебаев?

РФМ, која отиде по нивен памет наместо да му врачи отказ на тренерот кога се виде дека после Белград сите не читаат ко селски буквар, еден Чиле ни зададе маки.

Тренерот, кој нема морална доблест да си замине самоволно или можеби нема свое јас во тимот па гледаме како на тајмаути Кире и Мојсо делат совети. Патем, кога тие двајца ќе се пензионираат и ако се решат да станат тренери не верувам дека ќе ги прими било кој клуб или репрезентација.

ПС: Фала за критиката. Ќе се обидам да составам поостар и подуховит текст. Ако им ги повредам егата до таа мера да ми пратат рекетари поради пародија, тоа би го сметал за комплимент кој би ме упатил во правилна насока што почесто да се бавам со ваква работа.

дај жити мене прекинете да плукате по луѓево, дадоа се од себе и успеаја да излезат од групата.
Ако некој од вас се чувствува поспособен слободно нека се пријави и нека направи нешто повеќе од мрчење на тастатура
шундо ти си бе? :D
или можеби начески? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom