За кого? За ракометарите! The alternative cut.

• Креатор на темата Креатор на темата Max Legend
  • Време на започнување Време на започнување
можеш да докажеш лично колку те бива бе, еве мене Деан Манасков ми е личен другар, кога ќе се врати ќе ви закажам јас средба испробај се со него колку си добар, детето го има за татко најславниот Македонски ракометар, ама сум уверен дека ќе го надмине, сепак е само 22
не јадете тоа шо го серете

се работи за голем потенцијал, само треба некој да го изделка детево, да не изиграва супермен, ами да си биди еден одличен ракометар, за тоа му треба само да ја крени раката кога шутира а не “да го прелетува голот и голманот“, па кога ќе го затвори целосно аголот да ни ги крева сафрите до небо

и а не се залетуваме и занесуваме во некоја си ракометна сила кога сме обичен просек во ракометот + Екстра Кире,треба навистина да се гордееме со она што го поседуваме,посебно што репрезентацијата ни е исклучиво од Македонци !!! за жал можевме повеќе ако на клупата имавме професионален селектор кој ќе ги спрегни ракометарите и извади максимум од нив,но тоа е тоа,а најповеќе ги окривувам раководните структури,а не лично ракометарите кои изедоа ќотек ко волови на последните две големи натпреварувања

не бе ти си у право , Македонија влезе у четвртфинале идеме даље со нови победи
А под што поминуваа Кошаркарите и лани на Шундо Момциве ? За мрчење и за правење ''паметен'' секој знае. Фактите се други и поштеди не друг пат од тапа муабети. Ако имаш нешто паметно да пишеш пиши да прочитаме да се насмееме... Вака ништо. Тресеш од рукав ... Не оди така друже. Не го сфаќај сеа ти дека те напаѓам нешто. Ти укажувам мааната у муабетот што е . Позз :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom