Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.379
- Поени од реакции
- 4.924
Koj ima sega brzo kupeno Xbox360? Pisi PM!:smir:
Имаат и да ти кажам и јас се зачудивХммм.... да не ти е расипан случајно? Истави го двд режачот и пробај кај некој другар со истиот.
П.С.: Принко имале Дуал Лејер? не знаев.
Koj ima sega brzo kupeno Xbox360? Pisi PM!:smir:
http://gizmodo.com/217332/xcm-brings-pc+style-gaming-to-your-360DONEV едно прашање до тебе. Може да се убаци тастатура и маус на искбоксот преку усб или нешто друго? Дека акциониве игри овие што се First Person како Halo 3 итн се плашам дека глупо ќе ми биде на џоистик.
Фала Џои. Епа супер тогаш ваљда ќе се навикнам.
Едит: А ова го има негде во Македонија да се купи???
Да и џојстик барав по продавници да земам уште еден знаеш за со другари друштвени игри дека еден даваат со иксбоксот нигде немаше. Видов во идц дека има од таму ќе земам најверојатно. А какви маме32 за иксбокс? Брат немам уште купено не сум симнал ни пробал ништо ама сега во Декември пред нова година ќе зимам сигурно. Испланирано е веќе тоа само си проверувам се пред да купам.Во МК тешко овдека и еден џојстик да најдиш ќе си среќен човек. Тоа што го бараш го има ОВДЕ но е прилично скапо. Абе што си се уплашил ти пробај прво. :tv:
Да не случајно ги спуштил некој mame32 гледам ги има на замунда. Па дали работат како што треба
Да си купиш. А за мамево што знам флиперски игри највероватно .Да и џојстик барав по продавници да земам уште еден знаеш за со другари друштвени игри дека еден даваат со иксбоксот нигде немаше. Видов во идц дека има од таму ќе земам најверојатно. А какви маме32 за иксбокс? Брат немам уште купено не сум симнал ни пробал ништо ама сега во Декември пред нова година ќе зимам сигурно. Испланирано е веќе тоа само си проверувам се пред да купам.![]()
Кај Драган го однесе? Он има џојстици, 45 евра. Можеш од кај него да земеш.Lele ej ludnici sea mi javija od Skopje deka mi go fleshovaja Xboxot! Yeye duri sega ne stanvam od nego! Uste dzjojstik da najdam uste eden i se ke bidi super
Da.Prvo da soberam pari pa ke zemam!Кај Драган го однесе? Он има џојстици, 45 евра. Можеш од кај него да земеш.
И почни веќе да пишуваш кирилица, немој на латиница.