Xbox360 гејмери

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што направи со хард дискот, Донев. Проба ли?
Море брат, со гоогле се мојт ама стварно не ми е јасно што ќе ти е за на ПС овај хард диск, да не немаш доволно простор :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
^

Мислам дека неможе, бидејќи хард дискот за xbox и компјутер не се исти. :smir:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
40ГБ поздрав. 6 години ми е стар компјутерот.

И сакаш да купиш за од xbox за да го користиш на пс дека немаш место. Само ти и еден во Јапонија го посакуваат ова ама тој во Јапонија умре и само ти остана сега!!!!

ТИ знајш која е разликата во цена на хардисковите. Баш прашав кај Драган 250 гига хардиск за xbox приближно 6000 денари, а за 6000 денари на Пс 1 терабајт

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
На ПЦ не може да се користи хард дискот од 360ката.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Хех океј фала не хард дискот ми беше за искбокс примарно за инсталирање игри на него ама ако може да се користи и на пц топ причина плус да зеам елит. Сеа глеам неможело ама пак ќе зеам елит да не ми цркне ласерот на аркејд од многу замарање. Фала на одговорите. :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Хех океј фала не хард дискот ми беше за искбокс примарно за инсталирање игри на него ама ако може да се користи и на пц топ причина плус да зеам елит. Сеа глеам неможело ама пак ќе зеам елит да не ми цркне ласерот на аркејд од многу замарање. Фала на одговорите. :)
Како бе тоа ќе ја снимиш играта? :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
da te potcetam deka pak ke treba CD-to da go koristis.Ako ja imas igrata na HDD.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
ами ти земиси елит поради јаспер плочата, нели таа помага против тие работи

Заборавив да прашам, за да докупам + х 360 контролер, дали може сите х360 игри да се играат со двајца на split screen или само одредени пр. modern warfare 2 може со 2ца или не, и ако неможе сите игри да се играат како да ги распознавам оние што може да се делат, а и дали xbox-от го дели телевизирот или телевизорот треба да ја има таа опција.
Ако некој има искуство со spleet screen нека пише.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
За двајца, освен фифа и нба, само MW2 сум ја играл со двајца, и само ти го поделува екранот, ама може само тие што ти ги дава одкога ќе ја свртиш. А co-op може скоро на сите ама преку интернет со некој друг што има ХВОХ.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
ами ти земиси елит поради јаспер плочата, нели таа помага против тие работи

Заборавив да прашам, за да докупам + х 360 контролер, дали може сите х360 игри да се играат со двајца на split screen или само одредени пр. modern warfare 2 може со 2ца или не, и ако неможе сите игри да се играат како да ги распознавам оние што може да се делат, а и дали xbox-от го дели телевизирот или телевизорот треба да ја има таа опција.
Ако некој има искуство со spleet screen нека пише.
Ќе одиш на гугл, и ќе напишиш на Search bar-от и ќе видиш дали се игра со двајца или не. Иначе, не треба телевизорот да има опција за сплит-скрин, самата игра ја има таа опција. Најчесто авантурите и РПГ игрите не може да се играат со двајца.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ај пак јас... со која програма и како да се нареже дуал лејер двд за играње на Џбоџ360 (инаку за пес10 се работи која е во .iso)

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Ерт да не знаеш која е разликата меѓу голден кард и силвер кард на иксбокс лајв,пото вчера за првпат се приклучив на лајв и добив еден месец гратис голден кард.

Kajgana Shop

На врв Bottom