Xbox360 гејмери

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Far Cry Instincts Predator

Ја играл некој ова игра? Вреди да ја спуштам или
Ево што вика Gamespot:

The Good

• One of the best shooters on the Xbox comes to the Xbox 360
  • Two single-player campaigns and a big multiplayer suite to play
  • Tons of excellent gameplay to experience, especially if you never played Far Cry Instincts.

The Bad

• The new campaign not as sharp as the original campaign
  • Graphics, while good, aren't quite up to Xbox 360 standards
  • Mostly redundant if you played last year's Xbox version.

Оцена 7.9.

Ако не те интересира графиката, пробај ја :).

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Zosto koga odbrav iso. fajlot da go stavam na DVD mi izlegva error i mi vika -trebase da odberite dvd. fajlot.ovojpat jas ke go napravam toa za vas?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Zosto koga odbrav iso. fajlot da go stavam na DVD mi izlegva error i mi vika -trebase da odberite dvd. fajlot.ovojpat jas ke go napravam toa za vas?
Кој софтвер за режење го користиш? Погледни неколку страни поназад, имам напишано како да се изрежат игрите со Imgburn

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Кој софтвер за режење го користиш? Погледни неколку страни поназад, имам напишано како да се изрежат игрите со Imgburn
Imgburn koristam i odev spored instrukcite na forumot pa sega ke vidime so ke bidi! Igrata do 80% e momentalno

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Како со хакуваниов Џбоџ да пристапиме на интернет :) ако може нека објасни некој :smir:

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Како со хакуваниов Џбоџ да пристапиме на интернет :) ако може нека објасни некој :smir:
Po nikakov slucaj da ne si vlegol na NET preku xboxot! Citak nekolku strani! Ako odis so fleshuvan Xbox na NET Microsoft ti go blokira celiot xbox! Ako imas Elite djabe ti se 120GB oti ke ti go zaebat HDD i ke nemozis da snimis do kaj si stignal na igrata ne ke mozis nisto. Samo ke mozis da igras igri a ke nemozes da gi zacuvas ili snimis na HDD! Sea ako sakas prikluci se

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
А некој за контролерите да ми објасни малце. Нели се вајрлес? Како ги полните? Или мењате батерии?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
А некој за контролерите да ми објасни малце. Нели се вајрлес? Како ги полните? Или мењате батерии?

Со батерии е, ама има некој додаток што може дополнително да се купи, и се полни.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ти го имаш додатокот за полнење или мењаш батерии?
И јас сум со батерии менвење, искрено не памам дури кога ги менвам. Него едно глупо прашање, излегувате на мени прво па го исклуцивате xbox от или директно така од игра бам бам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom