WTI Macedonia, четврт мобилен оператор

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Имаш да платиш 295 денари месечно, 2 години, ти даваат гратис телефон на тач, по 1000 минути секој месец бесплатни разговори со Вип броеви и гратис бројче плус од Вип. Боља понуда овде. Сите дома ги терам да се префрлат. До 25ти ноември ќе трае.

Имаш и поевтина претплата, некои си 120 денари, со 1000 минути бесплатни кон еден Вип број.
ај убаво прочитај ја таа понуда и ке увидиш дека е со 1000 минути кон три броеви на вип... читајте го и делот со малите букви. јас пред еден месец и нешто склучив во вип договор на претплата од 1180 денари со ддв. таа ми пашеше нај добро. и има 1000 минути кон сите вип броеви, 4,5 денари со се ддв кон останатите оператори а оние 1180 ги разговарам и трошам прво... тој пакет за 295 не ми одговраше.. мислам дека токму заради тоа дека е со 3 броја...

--- надополнето ---

на нивниот сајт http://www.worldteleconnect.com/disclaimer.asp веќе имаат објавено дека има отворени работни места АМА нема емаил кај да се аплицира,несериозна фирма ми стојат :)
има има... еве ти ја страната
http://www.worldteleconnect.com/contact.asp

--- надополнето ---

jaс се извинувам.. грешка моја... сега проверив и:
За тарифниот модел Vip Smart XS, цената од 0 ден/мин важи кон еден Vip Пријатели број, а за тарифниот модел Vip Smart S, цената од 0 ден/мин важи кон три Vip Пријатели броеви. Со останатите тарифни модели Vip Smart M, Vip Smart L и Vip Smart XL зборувате бесплатно кон цела Vip мрежа.
единствено што не е 5 денари туку 5,9 денари по минута, т.е. скоро 6 е тоа... јас првата сметка што ја добив беше 2215 денари, значи ако би било со 6 денари веројатно ке ми беше негде околу 3000... значи добро сум одбрал... ако идев на смарт ХЛ ке плаќав само напразно... добро сум одбрал... барем јас така мислам...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
658
Поени од реакции
544
Ете тука пиши дека отвориле канцеларија во Мк, веројатно тука би можело да се исконтактира за аплицирање

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
и до каде е раборава со четвртиов мобилен оператор? од кога ке почне да работи и дали воопшто ке почне да работи???

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
и до каде е раборава со четвртиов мобилен оператор? од кога ке почне да работи и дали воопшто ке почне да работи???
Минимум 6 месеци им треба за почеток на работа.
Толку им требаше и на другиве оператори кога почнуваа за прв пат.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Минимум 6 месеци им треба за почеток на работа.
Толку им требаше и на другиве оператори кога почнуваа за прв пат.
и од прилика кога ке почнат со работа се знае или?

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Јас мислам дека нема потреба од четворти оператор во Македонија бидејќи пазарот е мал и четири мобилни оператори се премногу.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.980
Поени од реакции
4.491
Јас мислам дека нема потреба од четворти оператор во Македонија бидејќи пазарот е мал и четири мобилни оператори се премногу.
SLOVENIA e so priblizno ista teritorija so Makedonija i po Ziteli e 2 Milioni ..pa ima 5 mobilni operatori 3 +2 virtuelni

Член од
8 октомври 2009
Мислења
789
Поени од реакции
397
ХАНС ВАН ХЕЛДЕН, ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА ВОРЛД ТЕЛЕКОНЕКТ ИНТЕРНЕШНЕЛ Разликата ќе се види во паричниците
...
Ќе почнеме со фиксна телефонија, зашто е најлесно да се почне, па со мобилна телефонија, повици преку интернет протокол, како дел од иновативната понуда. Ќе настапиме под брендот „Ало“, а веќе имаме регистрирани фиксни и мобилни телефонски броеви во Агенцијата за електронски комуникации.
...

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=0113DFA30EE7074DB8E1CEBB7654FE30

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Зашто да нема,што губиш ти од тоа како клиент,размисли...што повеќе има конкуренција,тоа е подобро и поевтинино за нас крајните потрошувачи

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Никогаш нема премногу оператори што повеќе тоа подобро :toe:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Зашто да нема,што губиш ти од тоа како клиент,размисли...што повеќе има конкуренција,тоа е подобро и поевтинино за нас крајните потрошувачи
па нормално колку повеќе толку подобро

само што новиот виртуелен отпрвин ќе понуди цени како и постојните оператори, за понатаму не се знае

Kajgana Shop

На врв Bottom