fearless
in Arsenal we trust!
- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 1.193
- Поени од реакции
- 185
да бе фрки нема... секунда ...имасе еден го одбија али дечкото камен англиски незнаеше да гукне!збореше славица дека лесно давале визи ,па сега ке видиме![]()
да бе фрки нема... секунда ...имасе еден го одбија али дечкото камен англиски незнаеше да гукне!збореше славица дека лесно давале визи ,па сега ке видиме![]()
еј за туристичка ??? сам си ја бараше? без посредство на агенција... на колку ти ја дадоа и дали пред тоа си бил у уса!Јас поминав ама за туристичка, вистина е дека одкако се сруши визната бариера за ЕУ, полесно се добива виза за САД.
што е тешко за туристичка виза да поднесеш сам? зар толку западњаци станавме, што агенции ке ни требаат за да прднеме... лесно е. само прашај и ке ти појасниме... ке ти појасниме ние што сме извадиле туристички визи за сад...еј за туристичка ??? сам си ја бараше? без посредство на агенција... на колку ти ја дадоа и дали пред тоа си бил у уса!
па да,уште на интервјуто во холидеј ин кога влегов кај американецот заедно со мене влегоа уште тројца,од кои на едниот англискиот му беше тапа......затоа им кажале :helou:да бе фрки нема... секунда ...имасе еден го одбија али дечкото камен англиски незнаеше да гукне!
Какви 3000 денари. Ќе си платиш 300 денари на сметката што е за сите уплати и ќе го пополниш уверението и заедно со уплатницата ќе и го дадеш на таа на студентски. Јас го земав уверението пред 1 месец и платив само 300 денари. Немој да плаќаш 3000.ima nekoj shto e na ekonomski a ke ide za usa?treba da go zemam uverenieto so polozeni ispiti i mi baraat 3000 den a na stranaa na ekonomski pishuva 300 den??? nekoj so iskustvoo??????
7 јуни.Дечки кога тргате за Америка?