Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некој на форумов што ке оди преку Наром???
Na tie sto im se odneseni site dokumenti im e zakazan termin.Имате закажано за во амбасада или уште чекате? И јас одам преку Наром
Na tie sto im se odneseni site dokumenti im e zakazan termin.
P.s Otkako ke gi odnese dokumentite u agencija treba 10-15 dena da sedat u ambasada.(na pregled) ,da znaes da si racunas otkoga ke gi odneses dokumentite za kolku vreme ke ti se javat da ti kazat u koj termin si.
Имате закажано за во амбасада или уште чекате? И јас одам преку Наром
Лапнав виза веќе :helou:.
Преку која агенција си?Лапнав виза веќе :helou:.
Jas imam na 4 april zakazano..Ги однесов документите пред 15-16 дена и ми рекоа дека би требало да одам на интервју првата недела од април, ама уште немам добиено маил, па затоа прашав дали некој има закажано точен датум за во амбасада
како е годинава за визи...мене ми е втора год лани многу искулирано ми дадоа...оваа година како иде ?
Преку која агенција си?
Јас поминав одлично. Цела амбасада беа расположени и сите до еден добија, дали дека први групи и дека бевме Self не знам...И јас исто вторпат, кога веќе се ти е средено и си се вратил лани, немаш никаков проблем. Ме "претапаа" за неполна минута со некои брзински прашања и то.
--- надополнето ---
Наром.
цела група бевте на self или ?
и јас сум преку наром утре! ај ќе видиме што ќе замараат...само да не ме прашуваат од тоа правилникот!
Највероватно да. Тие шо ги познавав таму сите беа на self. А и не верувам дека се почнати групите шо се на Full. Прво овие треба да завршат колку што ми е познато.
--- надополнето ---
Најпрво идеш на шалтер 2 и таму може да те питаат за овој памфлетот, и нормално ќе кажеш дека си го прочитал. Ти го даваат таквото шо си уплаќал за амбасада и тука оставаш отпечатоци. После те викаат накнадно на некој од другите шалтери, за студентите беа 4, 6 и 7 и то. Ќе поминеш лесно сигурно. Good luck!
не да поминав лесно...3 секунди...пици пеци![]()