- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.514
- Поени од реакции
- 5.925
Кажете ми некој што бил на Cape God во Hyannis или Yarmouth какво е местово? Дали може лесно да се најде втора работа и дали е скапо место?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најнепрофесионалната и најпреварантска агенција. Не знам за другите, но од Коузон бегајте како од ѓавол.
Во која смисла е најнепрофесионална и најпреварантска, објасни ни на што да внимаваме.
Кажете ми некој што бил на Cape God во Hyannis или Yarmouth какво е местово? Дали може лесно да се најде втора работа и дали е скапо место?
Има ли некој од претходните години што не добил виза да ми каже колку пари не му биле вратени? Сите агенции ми кажуваат различно од 110 евра па се до 350 евра. Разликата не е баш мала, а на агенциите не може да им се верува зошто зборат едно прават друго.
Имам ли шанси за виза ако : од 1 година имам еден останат предмет а од 3 семестар немам положено ништо ? и дали се рачунаат 4т семестар (сега што го запишувам) ?
Прашувам да знам дали да аплицирам или да си чекам наредна.
јас сум втора ..од годинава од xx не полагав и затоа се мислам дали да аплицирам ама чим има шанси зашто да не пробамИмаш добри шанси.
Јас отидов во прва година со положени само 4 испити од цела година.![]()
Има ли некој од претходните години што не добил виза да ми каже колку пари не му биле вратени? Сите агенции ми кажуваат различно од 110 евра па се до 350 евра. Разликата не е баш мала, а на агенциите не може да им се верува зошто зборат едно прават друго.
Сестрами минатата година не доби виза , и само тоаш што беше за визата трошоците не и ги вратија , се друго што беше од програмата и вратија назад.
Сите земаат пари за програмата, кој помалку кој повеќе. Си имал некое недоразбирање со сестра ти изгледа.
Ова е извадок од документ на Коузон:
![]()