Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала.
Гледам и јас вчера 4-5 сати не работеше денеска кликам и се работи без проблем не знам што може да беше проблемот![]()
Па можно е ама досега не сум имал проблеми,а освен тоа имам уште една страна која работеше без проблем.Можно е хостингот да зезал нешто. Ништо ново кај бесплатните хостинзи.![]()
Пробај преку адс,менаџер...или преку некоја од категориите за едитирање само незнам во која точноКако да ставам некоај слика најздоле на сајтот....? На самото дно, над тоа копирајт...Кај некои како што е како реклама ?![]()
Дечки, сакам да ставам мобилна верзија на сајтот (Wordpress), но со под домејн (Пример: m.site.mk), хелп?![]()
Премногу ограничувања со FREE account :/ Натрупано исто со нивна реклама и адови. Исто ко да си на бесплатен хостПробај го плагинов. Ако нејќеш многу да се замараш ова би требало да ти заврши работа.
http://wordpress.org/extend/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/
Нормално бекап пред да правиш било какви измени
Дечки, сакам да ставам мобилна верзија на сајтот (Wordpress), но со под домејн (Пример: m.site.mk), хелп?![]()
нека направи m.xxx.com ! не е посебен домеин тоа
бтњ така е 100 пати поарно одколку да бара плугини и слично
Едно прашање дечки, ме интересира за колку време еден човек што прв пат се среќава со wordpress и што нема некое којзнае какво искуство со слични на него може да ги научи најосновните работи. според вашето искуство на оние кои имаат поголемо искуство денес.