Можно е хостингот да зезал нешто. Ништо ново кај бесплатните хостинзи.Фала.
Гледам и јас вчера 4-5 сати не работеше денеска кликам и се работи без проблем не знам што може да беше проблемот
Па можно е ама досега не сум имал проблеми,а освен тоа имам уште една страна која работеше без проблем.Можно е хостингот да зезал нешто. Ништо ново кај бесплатните хостинзи.
Пробај преку адс,менаџер...или преку некоја од категориите за едитирање само незнам во која точноКако да ставам некоај слика најздоле на сајтот....? На самото дно, над тоа копирајт...Кај некои како што е како реклама ?
Пробај го плагинов. Ако нејќеш многу да се замараш ова би требало да ти заврши работа.Дечки, сакам да ставам мобилна верзија на сајтот (Wordpress), но со под домејн (Пример: m.site.mk), хелп?
Премногу ограничувања со FREE account :/ Натрупано исто со нивна реклама и адови. Исто ко да си на бесплатен хостПробај го плагинов. Ако нејќеш многу да се замараш ова би требало да ти заврши работа.
http://wordpress.org/extend/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/
Нормално бекап пред да правиш било какви измени
Mobify, ништо друго не прифаќам. Ако сакас на посебен домен, направи си дизајн оптимизиран за мобилни и стави му RSS и така ќе ти биде ем на посебен домен, ем ќе ти вртат насловите.Дечки, сакам да ставам мобилна верзија на сајтот (Wordpress), но со под домејн (Пример: m.site.mk), хелп?
Добро де, поддомен.нека направи m.xxx.com ! не е посебен домеин тоа
бтњ така е 100 пати поарно одколку да бара плугини и слично
Најосновни ствари, инсталирање, пишување, менување изглед и инсталирање додатоци... не ти треба ниту цела недела. Доволно ти се неколку денови да се запознаеш со околината и да видиш како функционираат работите.Едно прашање дечки, ме интересира за колку време еден човек што прв пат се среќава со wordpress и што нема некое којзнае какво искуство со слични на него може да ги научи најосновните работи. според вашето искуство на оние кои имаат поголемо искуство денес.