- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.070
- Поени од реакции
- 6.552
А какви е тие ненуклеарни семејства?
Ili, se forsira konceptot nuklearno semejstvo bijdejki najlesno se unistuva.Уништувањето на концептот на традиционалното нуклеарно семејство е важна алатка во владеењето. Кога не постои традиционално семејство многу полесно се буткаат новите „вредности“.
Semejstva kade site clenovi nosat skafander celo vreme.А какви е тие ненуклеарни семејства?
Еден родител.А какви е тие ненуклеарни семејства?
Не знам што очекуваа, не може некој што до вчера дупел кози, и убивал во името на неговиот бог, ти да го донесеш и да очекуваш да се понаша нормално. Тие не знаат да се интегрираат, ниту па сакаат тоа да го направат.Шведска: земјата на мигрантите.
Просто е неверојатно како социјалдемократијата успеа да го уништи секое можно општество.
Тие ОПШЕСТВО ние имаме паралелна држава со косовскиве мигранти.Шведска: земјата на мигрантите.
Просто е неверојатно како социјалдемократијата успеа да го уништи секое можно општество.
Која дефиниција глупа има за Афроамериканец ако прапрапрапрадедо ти од 30ти братучед ти бил малку поцрн ти си афроамерикснец. Мене ми изгледа на белец додуше скаран сум со боите.Елон Маск е првиот Афро-Американец сопственик на една од најголемите социјални мрежи, и левичарите го напаѓаат поради бојата на неговата кожа. Има ли поголеми расисти од левичарите ширум светот?
брат ништо не те разбрав жими све.Која дефиниција глупа има за Афроамериканец ако прапрапрапрадедо ти од 30ти братучед ти бил малку поцрн ти си афроамерикснец. Мене ми изгледа на белец додуше скаран сум со боите.
Изгледа незнам дали Елон е белец или црнец. Тоа ми е проблемот. Најсериозно.брат ништо не те разбрав жими све.
Барем не си лечам фрустрации на непознати.^^ Сериозно, си имаш ти многу поголеми проблеми...