Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.379
Поени од реакции
30.802
Уништувањето на концептот на традиционалното нуклеарно семејство е важна алатка во владеењето. Кога не постои традиционално семејство многу полесно се буткаат новите „вредности“.
Ili, se forsira konceptot nuklearno semejstvo bijdejki najlesno se unistuva.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.985
Шведска: земјата на мигрантите.

Просто е неверојатно како социјалдемократијата успеа да го уништи секое можно општество.
Не знам што очекуваа, не може некој што до вчера дупел кози, и убивал во името на неговиот бог, ти да го донесеш и да очекуваш да се понаша нормално. Тие не знаат да се интегрираат, ниту па сакаат тоа да го направат.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.118
Поени од реакции
9.520

Generation Drag follows five teens and their families as they anticipate their biggest drag performance at Dragutante, a drag show designed as a platform for LGBTQ+ teens to express themselves. The show gives an intimate look at the lives of these families as they courageously support their kids who are navigating their true identities. The series drops all six-episodes on Wednesday, June 1st on discovery+, the definitive non-fiction, real-life subscription streaming service.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.316
Поени од реакции
28.262
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Елон Маск е првиот Афро-Американец сопственик на една од најголемите социјални мрежи, и левичарите го напаѓаат поради бојата на неговата кожа. Има ли поголеми расисти од левичарите ширум светот? :kuracc:
Која дефиниција глупа има за Афроамериканец ако прапрапрапрадедо ти од 30ти братучед ти бил малку поцрн ти си афроамерикснец. Мене ми изгледа на белец додуше скаран сум со боите.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.224
Поени од реакции
42.967
Која дефиниција глупа има за Афроамериканец ако прапрапрапрадедо ти од 30ти братучед ти бил малку поцрн ти си афроамерикснец. Мене ми изгледа на белец додуше скаран сум со боите.
брат ништо не те разбрав жими све.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.440
Поени од реакции
35.127
^^ Сериозно, си имаш ти многу поголеми проблеми...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.440
Поени од реакции
35.127
Јас добронамерно ти пишав.

Kajgana Shop

На врв Bottom