Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.559
- Поени од реакции
- 26.332
Овие се од тие што ги набави сдс за нивното членство што си ги делеа по штабови?
На многу кратко време се дружев со неа, видов колку е часот и од тогаш ја немам видено. Типката беше психо уште тогаш, имаше многу лични проблеми меѓу кои најголем и беше разведени родители кои не баш се замараа со неа, особено татко и. Можеби тоа и е изворот на проблемите.
Актерот Лео Попович
Дај бе нека ги укине некој овие Бекстејџ, само уништување на мозочни клетки и канцер можеш да добиеш гледајќи ги.
eve zasto se frlaat pari sega... kondomi, lubrikanti i pederki izlozbi... pak da gi glasate govedata
Автоматски споено мислење:
На многу кратко време се дружев со неа, видов колку е часот и од тогаш ја немам видено. Типката беше психо уште тогаш, имаше многу лични проблеми меѓу кои најголем и беше разведени родители кои не баш се замараа со неа, особено татко и. Можеби тоа и е изворот на проблемите.
Прегледај го приврзокот 334267
Кој и да ја направил оваа слика, срам да ти е. Како смееш да ја покажеш вистината и дволичноста на големите корпорации?
Кој е овој нагузениов ?
Автоматски споено мислење:
Не се прашувај бате, то јас сум на сликатаКој е овој нагузениов ?
За @Shakespear прашувам.
Како што сум спомнал веќе, ова ти е контра реалноста, каде што ваквите општества се најуспешни и најсреќни.Левицата и целиот спеткар на политички идеологии кои ги привлекуваат се канцерот на светот, и го водат светот кон пропаст.
Одвратни слики.
Не ми се верува глупите бели либерали на што си ги изложуваат децата и дозволуваат пред нивни очи да им се пере мозокот. Очигледно е дека новиот потег на левицата е да се индоктринираат децата на белата популација, да им се наметнат погрешни идеологии и лажни вредности, како би се уништиле цели идни генерации.
Левицата и целиот спеткар на политички идеологии кои ги привлекуваат се канцерот на светот, и го водат светот кон пропаст.
Одбиј сотоно.Како што сум спомнал веќе, ова ти е контра реалноста, каде што ваквите општества се најуспешни и најсреќни.
Пропаст на белата раса во една слика.Одвратни слики.
Не знам кој е поглуп, овој кој си го покажува шупакот или овие кои отишле да го гледаат! Каде е тука уметничката компонента?eve zasto se frlaat pari sega... kondomi, lubrikanti i pederki izlozbi... pak da gi glasate govedata