Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирај ја апликацијата, за да ти се прикаже тоа. Затоа ти го нема ;)

Инсталирана ми е сакав да кажам дека не дава да бришам temporary files но како и да е 3 МБ ми зафаќа тоа така да и не е толко битно :))

Ќе пишам утре кратко ревју за телефонов. Сеуште го тестирам како што треба.

Preview

Final.png

Сакам да прашам дали вреди да се додаде 2500 денари повеќе и наместо нокиа лумиа 620 да се зема нокиа лумиа 820? Баш сега гледав разлика во цена во ледиком и мобеликс?

520 - 620 - 720 - 820 - 920 - 925 - 1020

Од ефтино кон најскапо, повисока бројка - подобар телефон.

Сакам да прашам дали вреди да се додаде 2500 денари повеќе и наместо нокиа лумиа 620 да се зема нокиа лумиа 820? Баш сега гледав разлика во цена во ледиком и мобеликс?

Види си кои перформаси ти се потребни, ако ти брка работа послаба конфигурација тогаш 620, ако не 820

http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-620,Nokia-Lumia-820/phones/7593,7472

Нека биде фер за сите идемо вака, кој го види прв нека проба да го искористи.

1. Launch the Wallet application from the apps list.
  2. If this is your first time launching Wallet, tap "get started".1
  3. Tap the "+" button at the bottom of the screen in Wallet.
  4. Tap "Microsoft gift card."2
  5. Enter your Microsoft gift card code provided above and then tap "next". The gift card value will be applied to your Microsoft account balance.3
  6. Launch the Windows Phone Store to browse apps and games for your Windows Phone 8. To make a purchase, tap "buy".
  7. If your Microsoft account is not the default payment method, tap "Add or switch payment methods" then tap "Microsoft account". Tap "buy" again to confirm your purchase.
Microsoft gift card code:

4G7W2-JCDGV-2RRWK-DH4JV-YF6RY

П.С

Кодот може да го искористи само еден, овој код е во вредност од 5$. Важи само за WP8.
Не би требало да имате проблеми иако вика дека е само за во USA.

Добро бе, зошто никој не го искористиве овај код? Сега го искористив јас.....

Не знаев како, ми бараше нешто

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Не знаев како, ми бараше нешто

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Да, треба да внесеш прво во wallet картица, или paypal. И после тоа имаш опција да додадеш код. Ајде кога ќе најдам други ќе ти пратам.

Луѓе кога би требало да испадне новиот update на Windows Phone 8?
Башка Others фолдерот повторно ми се полни а затоа озбегнувам да ги користам апликациите :/

Башка Others фолдерот повторно ми се полни а затоа озбегнувам да ги користам апликациите :/

При крај на Ноември едниот, и големиот апдејт некаде околу Март/Април. Во апдејтот на пролет сигурно ќе има за инсталација на сд картица. На овај може само да има некое подобрување околу користењето на меморијата.

• Ми се допаѓа
Reactions: ma7
При крај на Ноември едниот, и големиот апдејт некаде околу Март/Април. Во апдејтот на пролет сигурно ќе има за инсталација на сд картица. На овај може само да има некое подобрување околу користењето на меморијата.

Друже купив Лумиа 520, мислам дека видов амбер апдејт, дали да го апдејтирам, дај некој совети, имам некој проблеми пример апликација ставив ФБ не ми ја подига, некој си ерор, ме исфрлува, а кога одам преку браузер си работи нормално ФБ.. дај некој совети што да правам што да не правам, од вчера ми е телефонов и сум нов во светот на смартфоните.. поздрав

Голем пропуст со меморијата ... Инаку сум презадоволен од се друго на windows телефоните..

Kajgana Shop

Back
На врв