Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Да се зима или не е прашањето сега. :) Ако некој може да ми потврди дека нема проблеми со storage како HTC 8S ќе ми ја олесни одлуката драматично.

Да се зима или не е прашањето сега. :) Ако некој може да ми потврди дека нема проблеми со storage како HTC 8S ќе ми ја олесни одлуката драматично.

samo telefon 13 iljadi...so im e na ovie be???da ti ebam retardiranite da im ebam

htc 8s има 4 гига, а овај има 8 гига. Ако го земаш само телефон не се исплати, бидејќи во ледиком ја имаш 620-ката за истие пари. А ако го земаш на претплата, одлично телефонче.

Продавам HTC 8S , 9000 ден, цената не е фиксна. Телефонот со оригинал полнач, слушалки, кутија, гаранција.

Ќе пишам утре кратко ревју за телефонов. Сеуште го тестирам како што треба.

Preview

Final.png

ајде бе што напраи со ревјуто :):):)

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

ајде бе што напраи со ревјуто :):):)
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Ќе биде одложено за некој ден бидејќи од денеска ќе имам GDR3 апдејт.

Од денеска секој девелопер ќе може да го инсталира новиот апдејт, без никакво чекање и глупости. Да видам што е како е, да се апдејтирам па ќе ви кажам детално дека само што излезе веста.

Мислам дека со мојот девелопер акаунт можам да отклучам 10 телефони, така да без грижа, кој е за ќе може да се апдејтира.

Не ветувам ништо, прво да видам што како.
--- надополнето: 14 октомври 2013 во 15:01 ---
update3-start-screen.jpg

Lumia 920/925/1020 & HTC 8X би требало да имаат уште еден ред за икони, не сум сигурен. Останатите телефони поради помалата резолуција на екранот ова нема да го добијат.

Ако имаш некој што оди до Софија да ти го земе ќе заштедиш брдо пари http://slotbg.com/index.php/telefoni-nokia-c-1_8 268 лева или 8300ден. Јас лично од таму го купив истиот и сум презадоволен од телефончето.

Пред 5 минути, ќе се апдејтирам веднаш да видиме што е како е.

и? пушти и на мене мислам имаш опција 3 телефона да отклучиш или у зависност каков дев акк имаш

Упдејтиран.....

Прво нешто што претпоставувам ќе ги радува на сите корисници на htc 8s на форумов е следно.

wp_ss_20131014_0002.png

wp_ss_20131014_0003.png

Подобрувања околу справувањето со меморијата на телеофнот. Сега тие temporary фајлс и други глупости можете да ги исчистите како што треба да имате повеќе место.

Мултитаскингот сега може да се исклучуваат апликациите на X

wp_ss_20131014_0004.png

Што претпоставувам ќе го сменат со swipe down за брзо време.

• Има orientation lock така да на тие што ве нервираше тоа сега е тука.
  • 3ти ред на "икони" немам ни на 920-ка што значи останува само за екрани со 1080p
  • Има опција да си редите ваши песни за рингтон, и за смс и нотификации за маил и такви срања.
--- надополнето: 14 октомври 2013 во 19:50 ---
Сори сликиве големи испаднаа :pos:

Упдејтиран.....

Прво нешто што претпоставувам ќе ги радува на сите корисници на htc 8s на форумов е следно.

wp_ss_20131014_0002.png

wp_ss_20131014_0003.png

Подобрувања околу справувањето со меморијата на телеофнот. Сега тие temporary фајлс и други глупости можете да ги исчистите како што треба да имате повеќе место.

Мултитаскингот сега може да се исклучуваат апликациите на X

wp_ss_20131014_0004.png

Што претпоставувам ќе го сменат со swipe down за брзо време.

• Има orientation lock така да на тие што ве нервираше тоа сега е тука.
  • 3ти ред на "икони" немам ни на 920-ка што значи останува само за екрани со 1080p
  • Има опција да си редите ваши песни за рингтон, и за смс и нотификации за маил и такви срања.
--- надополнето: 14 октомври 2013 во 19:50 ---

Сори сликиве големи испаднаа :pos:

тоо брат :D

Викаат дека работело за и тие што немаат девелопер акаунт.

http://www.windowsphone.com/en-us/s...velopers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96

Спуштете ја апликацијава инсталирајте, и кликајте next, или accept што и да бара. И трк во сетингс после тоа да проверите дали има апдејт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom