Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Ги исклучув абдејтовањата за Виндоус7. Има тоа некаква врска? На еден другар му беа уклучени и после неколку месеци, десктопот му се направи црн и му пишваше она дека Виндоусот не е оригинал.

Ги исклучув абдејтовањата за Виндоус7. Има тоа некаква врска? На еден другар му беа уклучени и после неколку месеци, десктопот му се направи црн и му пишваше она дека Виндоусот не е оригинал.
Нема врска со тоа шт си ги исклучил абдејтирањата на Windows 7.А за тоа што велиш дека на твојот другар екранот му бил црн има решение.Например има повеке програми за тоа но може да се избрише со RemoveWAT.:D

Нема врска со тоа шт си ги исклучил абдејтирањата на Windows 7.А за тоа што велиш дека на твојот другар екранот му бил црн има решение.Например има повеке програми за тоа но може да се избрише со RemoveWAT.:D
А поради абејтовањата екранот се прави црн?

А поради абејтовањата екранот се прави црн?
Тоа е поради Update: KB971033[го исклучува кракот и со тоа Windows-от ти е како нелиценциран], намести да бара надградби но сам да бираш пред да инсталираш, кога ќе се појави тој update KB971033 десен клик врз него Hide Update и решен проблем, другите надградби можеш да ги инсталираш но прочитај за што е пред да инсталираш.
Тоа е за пиратска верзија се надевам не би го прашувал ова доколку имаш оригинал лиценциран Windows :icon_mrgr:

Последниве денови кога го стартувам windowsot после shut down при крај односно ми се појавуваат иконите и таман да се активираат програмите доле десно звучник,интернет,антивирус и слично ми се закочува и така морам едно два пати исклучи уклучи за да ми се подигне windowsot ( имам window7 ultimate 64).Инаку го инсталирав пред неколку месеци се си е супер ама ова вака што почна на почеток да ми кочи......Сега го гасам на hibernate за да не ми се укочува ама колку е тоа практично незнам...Инаку имам антивурус eset smart security i Malwarebytes Anti-Malware prо а нешто ново што сум сменил е што сега ја вадам батеријата кога работам повеќе на едно исто место...ПОМАГАЈТЕ

Последниве денови кога го стартувам windowsot после shut down при крај односно ми се појавуваат иконите и таман да се активираат програмите доле десно звучник,интернет,антивирус и слично ми се закочува и така морам едно два пати исклучи уклучи за да ми се подигне windowsot ( имам window7 ultimate 64).Инаку го инсталирав пред неколку месеци се си е супер ама ова вака што почна на почеток да ми кочи......Сега го гасам на hibernate за да не ми се укочува ама колку е тоа практично незнам...Инаку имам антивурус eset smart security i Malwarebytes Anti-Malware prо а нешто ново што сум сменил е што сега ја вадам батеријата кога работам повеќе на едно исто место...ПОМАГАЈТЕ

Да не ти кочи ради некоја програма што се пушта во позадина? Оди во RUN и пиши MSCONFIG, па оди во Startup и таму одштиклирај се што не ти треба да се уклучува на кревање на системот.

Ако пак го имаш истиот проблем, помини го хард дискот со HDD Regenerator.

Немам никаква непотребна програма во позадина.....Ова вака прави понекогаш само кога го гаснам shut down и после го стартирам......а кога правам restart ми се пали супер......Јас сега кога го гаснам му правам hibernate и после ми е супер ама незнам дали тоа има некакво негативно влијание.

Дали некој може да го најде гимп на македонски или да ми даде линк?

moze nekoj da mi kaze kako da vlezam vo bios na compaq

ke moze li nekoj da mi kaze kako da stavam windows 7 na cd. iso fajl e

ke moze li nekoj da mi kaze kako da stavam windows 7 na cd. iso fajl e

Неможиш да ставиш на cd нема да го собери...

Друга опција ти е да го изрежиш на dvd. Преку nero избери опција image, project или слично(најчесто е последно) и внеси го iso-то.
Немој да одиш преку опција data оти нема да можиш да бутираш

Неможиш да ставиш на cd нема да го собери...

Друга опција ти е да го изрежиш на dvd. Преку nero избери опција image, project или слично(најчесто е последно) и внеси го iso-то.
Немој да одиш преку опција data оти нема да можиш да бутираш
aha go izrezav na dvd preku imgburn. fala vo sekojslucaj

На колку време го форматирате компјутерот? Јас последно го форматирав октомври 2011. Му штети форматирањето или не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom