Windows 7

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Imam win7 ultim 64.Imam problem so task manager.Gorniot del od nego kade bea procesi sistem.... mi go snema samo mi javuva sto momentalno mi raboti,,,CARE

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
kako da instaliram windows 7 ultimate 64 bitna na lap top na koj prethodno nema nikakov operativen sistem i koga go vklucam celo vreme mi izleguva bios stavam cd od windows i pak si stoi??

Член од
5 септември 2010
Мислења
37
Поени од реакции
31
Имам виндоуз 7 64 бита на лаптопот. Не поминаа 2 дена од форматирање и одма почна да ми се појавува едно пораче ,,Display driver stopped responding and has recovered''. Некогаш се појавува на пола саат, некогаш во рок од 10 мин може два пати да се случи.. Барав по google решение некое пробав нешто ама ништо не бидна. Ако знае некој како да го управам нека пише :D
Благорадам однапред.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Имам виндоуз 7 64 бита на лаптопот. Не поминаа 2 дена од форматирање и одма почна да ми се појавува едно пораче ,,Display driver stopped responding and has recovered''. Некогаш се појавува на пола саат, некогаш во рок од 10 мин може два пати да се случи.. Барав по google решение некое пробав нешто ама ништо не бидна. Ако знае некој како да го управам нека пише :D
Благорадам однапред.
реинсталирај го драјверот за графичката

Член од
7 август 2010
Мислења
152
Поени од реакции
51
kako da instaliram windows 7 ultimate 64 bitna na lap top na koj prethodno nema nikakov operativen sistem i koga go vklucam celo vreme mi izleguva bios stavam cd od windows i pak si stoi??
Провери во bios-от дали ти е наместено прво да бутира од cd, aко е наместено тогаш не ти е бутабилно cd-то

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
507
Да прашам дали имал уште некој ваков проблем при валидација на 7-ца.

Симнав windows loader 2.2 by daz (оној од замунда) ги следам инструкциите го ресетирам лаптоп-от и после рестартот повторно ми јавува дека користам триал верзија.

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128

Симнав windows loader 2.2 by daz (оној од замунда) ги следам инструкциите го ресетирам лаптоп-от и после рестартот повторно ми јавува дека користам триал верзија.
Не ти чини активаторот пробај друг.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504

А стариот лоадер кај отиде? Врз стариот го опна ДАЗ па кој фати фати....прочитај си го пак упатството (или темава) и глеј да е зеленко ко ке мавнеш инсталл....а претходно мора да е чисто од претходните лоадери за да ти фати ДАЗ

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Imam win7 ultim 64.Imam problem so task manager.Gorniot del od nego kade bea procesi sistem.... mi go snema samo mi javuva sto momentalno mi raboti,,,CARE
Си кликнал два пати покрај менијата за апликации, процеси.... Кликни повторно два пати (на крајот на било која страна ) и ќе ти се врати повторно.

Можеби и си се снајдил до сега.

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Си кликнал два пати покрај менијата за апликации, процеси.... Кликни повторно два пати (на крајот на било која страна ) и ќе ти се врати повторно.

Можеби и си се снајдил до сега.
Се снајдов но сепак фала за помошта.Поздрав

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Имам еден стар компјутер и гледам на нет ставаат виндовс 7 на слаба конфигурација па ме интересира дали има некој пробано да стави windows 7 home на следнава конфигурација или на некоја слична: dual core 1.8ghz,512mb ram и 64mb VGA

Член од
29 октомври 2012
Мислења
224
Поени од реакции
70
имаш малку меморија, барем 1GB за 32 битен, и барем 128 mb за да работи aero може и без него

Kajgana Shop

На врв Bottom