sveto4aki2
РОДИТЕЛ
- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 268
- Поени од реакции
- 37
Imam win7 ultim 64.Imam problem so task manager.Gorniot del od nego kade bea procesi sistem.... mi go snema samo mi javuva sto momentalno mi raboti,,,CARE
Торенти момак.од каде можам да симнам виндовс 7ца бутабилно
реинсталирај го драјверот за графичкатаИмам виндоуз 7 64 бита на лаптопот. Не поминаа 2 дена од форматирање и одма почна да ми се појавува едно пораче ,,Display driver stopped responding and has recovered''. Некогаш се појавува на пола саат, некогаш во рок од 10 мин може два пати да се случи.. Барав по google решение некое пробав нешто ама ништо не бидна. Ако знае некој како да го управам нека пише
Благорадам однапред.
Провери во bios-от дали ти е наместено прво да бутира од cd, aко е наместено тогаш не ти е бутабилно cd-тоkako da instaliram windows 7 ultimate 64 bitna na lap top na koj prethodno nema nikakov operativen sistem i koga go vklucam celo vreme mi izleguva bios stavam cd od windows i pak si stoi??
sredeno e vekje go napraviv vo bios da butira no blagodaram na odgovorotПровери во bios-от дали ти е наместено прво да бутира од cd, aко е наместено тогаш не ти е бутабилно cd-то
Не ти чини активаторот пробај друг.Да прашам дали имал уште некој ваков проблем при валидација на 7-ца.
Симнав windows loader 2.2 by daz (оној од замунда) ги следам инструкциите го ресетирам лаптоп-от и после рестартот повторно ми јавува дека користам триал верзија.
А стариот лоадер кај отиде? Врз стариот го опна ДАЗ па кој фати фати....прочитај си го пак упатството (или темава) и глеј да е зеленко ко ке мавнеш инсталл....а претходно мора да е чисто од претходните лоадери за да ти фати ДАЗДа прашам дали имал уште некој ваков проблем при валидација на 7-ца.
Симнав windows loader 2.2 by daz (оној од замунда) ги следам инструкциите го ресетирам лаптоп-от и после рестартот повторно ми јавува дека користам триал верзија.
Си кликнал два пати покрај менијата за апликации, процеси.... Кликни повторно два пати (на крајот на било која страна ) и ќе ти се врати повторно.Imam win7 ultim 64.Imam problem so task manager.Gorniot del od nego kade bea procesi sistem.... mi go snema samo mi javuva sto momentalno mi raboti,,,CARE
Се снајдов но сепак фала за помошта.ПоздравСи кликнал два пати покрај менијата за апликации, процеси.... Кликни повторно два пати (на крајот на било која страна ) и ќе ти се врати повторно.
Можеби и си се снајдил до сега.