- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Ги исклучув абдејтовањата за Виндоус7. Има тоа некаква врска? На еден другар му беа уклучени и после неколку месеци, десктопот му се направи црн и му пишваше она дека Виндоусот не е оригинал.
Нема врска со тоа шт си ги исклучил абдејтирањата на Windows 7.А за тоа што велиш дека на твојот другар екранот му бил црн има решение.Например има повеке програми за тоа но може да се избрише со RemoveWAT.Ги исклучув абдејтовањата за Виндоус7. Има тоа некаква врска? На еден другар му беа уклучени и после неколку месеци, десктопот му се направи црн и му пишваше она дека Виндоусот не е оригинал.
А поради абејтовањата екранот се прави црн?Нема врска со тоа шт си ги исклучил абдејтирањата на Windows 7.А за тоа што велиш дека на твојот другар екранот му бил црн има решение.Например има повеке програми за тоа но може да се избрише со RemoveWAT.
Тоа е поради Update: KB971033[го исклучува кракот и со тоа Windows-от ти е како нелиценциран], намести да бара надградби но сам да бираш пред да инсталираш, кога ќе се појави тој update KB971033 десен клик врз него Hide Update и решен проблем, другите надградби можеш да ги инсталираш но прочитај за што е пред да инсталираш.А поради абејтовањата екранот се прави црн?
Последниве денови кога го стартувам windowsot после shut down при крај односно ми се појавуваат иконите и таман да се активираат програмите доле десно звучник,интернет,антивирус и слично ми се закочува и така морам едно два пати исклучи уклучи за да ми се подигне windowsot ( имам window7 ultimate 64).Инаку го инсталирав пред неколку месеци се си е супер ама ова вака што почна на почеток да ми кочи......Сега го гасам на hibernate за да не ми се укочува ама колку е тоа практично незнам...Инаку имам антивурус eset smart security i Malwarebytes Anti-Malware prо а нешто ново што сум сменил е што сега ја вадам батеријата кога работам повеќе на едно исто место...ПОМАГАЈТЕ
првиот ебан резултат на гугл compaq biosmoze nekoj da mi kaze kako da vlezam vo bios na compaq
При вклучувањето кога ќе се покаже логото притисни F10 или F1 ако е постар од 2006. Внимавај со подесувањата во биосот!moze nekoj da mi kaze kako da vlezam vo bios na compaq
Неможиш да ставиш на cd нема да го собери...ke moze li nekoj da mi kaze kako da stavam windows 7 na cd. iso fajl e
aha go izrezav na dvd preku imgburn. fala vo sekojslucajНеможиш да ставиш на cd нема да го собери...
Друга опција ти е да го изрежиш на dvd. Преку nero избери опција image, project или слично(најчесто е последно) и внеси го iso-то.
Немој да одиш преку опција data оти нема да можиш да бутираш