T 

Tetro
Гостин
@sonceto Немој да го инсталираш KB971033.
Сега баш проверив. Кај мене е инсталиран на 7/5/2010
Што значи ако го имам инсталирано?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сега баш проверив. Кај мене е инсталиран на 7/5/2010
Што значи ако го имам инсталирано?
kako da go smenam fontot makedonski da mi bidi(i posle pak da go vratam)..kako sho mozeshe na xp shift+alt
kako da go smenam fontot makedonski da mi bidi(i posle pak da go vratam)..kako sho mozeshe na xp shift+alt

Samo ova li e Updatot so koj se probale Micorsoft da gi razotkrijat nelicenciranite Windowsi ?? se izvinuvam za latinicata, no samo so go formatirav PC-to i sakam da znam koj Updejti da gi ignoriram...ako moze da mi kazete bi bil blagodaren
Само тој, направи му HIDE, да не ти го дава веќе тој апдејт.
 сега ги инсталирам сите до еден освен тој :smir: доколку Microsoft пуштат уште некој таков апдејт известувајте (по можност ПП ) благодарам :helou:
 сега ги инсталирам сите до еден освен тој :smir: доколку Microsoft пуштат уште некој таков апдејт известувајте (по можност ПП ) благодарам :helou:
Македонскиот јазичен интерфејс за Windows 7 , го има ли некој инсталирано и каков е преводот ?
Ни на сон. Ти требаат мин 2 гига (мада за 32 битната верзија ќе поминеш и со 1 гига, сепак нема да имаш доволно рам за останати работи).Кои се минималните системски побарувања за 7-цата ? 512 РАМ дали ке може да помине ?