T
Tetro
Гостин
Сега баш проверив. Кај мене е инсталиран на 7/5/2010@sonceto Немој да го инсталираш KB971033.
Што значи ако го имам инсталирано?
Сега баш проверив. Кај мене е инсталиран на 7/5/2010@sonceto Немој да го инсталираш KB971033.
Ако немаш никакви проблеми и ако во Properties на Computer ти пишува дека ти е Genuine, тоа значи дека ти е лиценциран (т.е. добар крак имаш)Сега баш проверив. Кај мене е инсталиран на 7/5/2010
Што значи ако го имам инсталирано?
Исто како и на хп,но излгеда ти немаш фонт македонски па затоа не можиш.Ако е то проблемот вака ке ојш: start ,control panel,region and language,keyboards and languages,change keyboards,general,ке побараш add и таму ке бараш Macedonian,после ok,ok и свршена работа,ке можиш да мениш јазик со shit i alt.kako da go smenam fontot makedonski da mi bidi(i posle pak da go vratam)..kako sho mozeshe na xp shift+alt
Провери тукаkako da go smenam fontot makedonski da mi bidi(i posle pak da go vratam)..kako sho mozeshe na xp shift+alt
Samo ova li e Updatot so koj se probale Micorsoft da gi razotkrijat nelicenciranite Windowsi ?? se izvinuvam za latinicata, no samo so go formatirav PC-to i sakam da znam koj Updejti da gi ignoriram...ako moze da mi kazete bi bil blagodaren@sonceto Немој да го инсталираш KB971033.
Само тој, направи му HIDE, да не ти го дава веќе тој апдејт.Samo ova li e Updatot so koj se probale Micorsoft da gi razotkrijat nelicenciranite Windowsi ?? se izvinuvam za latinicata, no samo so go formatirav PC-to i sakam da znam koj Updejti da gi ignoriram...ako moze da mi kazete bi bil blagodaren
фала многу сега ги инсталирам сите до еден освен тој :smir: доколку Microsoft пуштат уште некој таков апдејт известувајте (по можност ПП ) благодарам :helou:Само тој, направи му HIDE, да не ти го дава веќе тој апдејт.
Го инсталирав, преводот е ОК за некои работи смешен ама тоа е.Македонскиот јазичен интерфејс за Windows 7 , го има ли некој инсталирано и каков е преводот ?
Ни на сон. Ти требаат мин 2 гига (мада за 32 битната верзија ќе поминеш и со 1 гига, сепак нема да имаш доволно рам за останати работи).Кои се минималните системски побарувања за 7-цата ? 512 РАМ дали ке може да помине ?