Windows 7

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сега баш проверив. Кај мене е инсталиран на 7/5/2010
Што значи ако го имам инсталирано? :)
Ако немаш никакви проблеми и ако во Properties на Computer ти пишува дека ти е Genuine, тоа значи дека ти е лиценциран (т.е. добар крак имаш)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.097
kako da go smenam fontot makedonski da mi bidi(i posle pak da go vratam)..kako sho mozeshe na xp shift+alt

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
kako da go smenam fontot makedonski da mi bidi(i posle pak da go vratam)..kako sho mozeshe na xp shift+alt
Исто како и на хп,но излгеда ти немаш фонт македонски па затоа не можиш.Ако е то проблемот вака ке ојш: start ,control panel,region and language,keyboards and languages,change keyboards,general,ке побараш add и таму ке бараш Macedonian,после ok,ok и свршена работа,ке можиш да мениш јазик со shit i alt.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
@sonceto Немој да го инсталираш KB971033.
Samo ova li e Updatot so koj se probale Micorsoft da gi razotkrijat nelicenciranite Windowsi ?? se izvinuvam za latinicata, no samo so go formatirav PC-to i sakam da znam koj Updejti da gi ignoriram...ako moze da mi kazete bi bil blagodaren :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Samo ova li e Updatot so koj se probale Micorsoft da gi razotkrijat nelicenciranite Windowsi ?? se izvinuvam za latinicata, no samo so go formatirav PC-to i sakam da znam koj Updejti da gi ignoriram...ako moze da mi kazete bi bil blagodaren :D
Само тој, направи му HIDE, да не ти го дава веќе тој апдејт.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Само тој, направи му HIDE, да не ти го дава веќе тој апдејт.
фала многу :) сега ги инсталирам сите до еден освен тој :smir: доколку Microsoft пуштат уште некој таков апдејт известувајте (по можност ПП ) благодарам :helou:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Не можам никако микорофонот да го конфигурирам на Виндовс 7. На лаптопот си има микрофон но не сака да снима, му вклучувам десктоп микрофон повторно не сака, секаде волуме е до крај, никаде нема муте на микрофонот, не знам што му е...

M

MacedoniaGirl

Гостин
Јас имам windows 7 и презадоволна сум, останатите верзии од Мајкрософт можат вода да му носат :)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Кои се минималните системски побарувања за 7-цата ? 512 РАМ дали ке може да помине ?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Кои се минималните системски побарувања за 7-цата ? 512 РАМ дали ке може да помине ?
Ни на сон. Ти требаат мин 2 гига (мада за 32 битната верзија ќе поминеш и со 1 гига, сепак нема да имаш доволно рам за останати работи).

Kajgana Shop

На врв Bottom