Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со лиценцата ( WGA ) за Windows 7. Ми вика дека е нелиценцирана верзија и дека морам или да ставам нов валиден клуч или да си купам од некаде итн... Слегнав неколку кракови и пачови од интернет кои мислев дека ќе го решат проблемот но ниту еден не фати и не смени ништо. Ако знае некој решение за ова нека помогне. Благодарам однапред!

Го имав јас иститот проблем и го решив што симнав од нет кој ја направи досегашната верзија лиценцирана. 22 мб е. Почекај некоја минута да го закачам на нет ќе ти го пратам по пп и пробај се надевам ќе ти заврши работа :)

Гледам дека во компјутеров windows restore points што ги креира системот ми зафаќаат околу 10 гб. Не дека ми е за гигабајтите, туку смеам ли да ги отстранам сите restore points? Доволно е да остане само последниот или?

Гледам дека во компјутеров windows restore points што ги креира системот ми зафаќаат околу 10 гб. Не дека ми е за гигабајтите, туку смеам ли да ги отстранам сите restore points? Доволно е да остане само последниот или?

Ако не ти требаат сите, остави го само последниот.

Дајте некоја активација за 7-ца ама проверена?

edit.Готово,благодарност до Riki_AMG

Некој интересен/корисен десктоп гаџет ли како и да се вика на 7цава? Имам саат и температура сеа за сеа. Не ми требаат одговори стаи шо ти треба, туку ме мрзи да ги листам сите тие страни со гаџети, па кажете вие шо користите, да видам шо да искористам кај мене.

Некој интересен/корисен десктоп гаџет ли како и да се вика на 7цава? Имам саат и температура сеа за сеа. Не ми требаат одговори стаи шо ти треба, туку ме мрзи да ги листам сите тие страни со гаџети, па кажете вие шо користите, да видам шо да искористам кај мене.

Јас овие ги користам http://gallery.djinngo.com/gallery/widgets_pcmac_index.html?p=pcmac&q=&s=0&o=0&l=en&page=1
не дека има некој избор исти ко стандардните официјални но дизајнот им е подобар од другите

I8H3y.png

Weather Center (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom