Користам Windows 7 Home Premium, имам проблем со DVDромот, прво во My Computer несакаше да го покажува ама гуглав и го средив тоа, е сега кога ставам CD прво го вчита цедето а после минута две повторно не го вчитува, шо може да е проблемот ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Користам Windows 7 Home Premium, имам проблем со DVDромот, прво во My Computer несакаше да го покажува ама гуглав и го средив тоа, е сега кога ставам CD прво го вчита цедето а после минута две повторно не го вчитува, шо може да е проблемот ?
Ајде ако може некој по пп да ми прати асална активација за 7мицава симнав повеќе кракови но ниеден не работеше ,фала однапред
Барај Windows 7 Loader-Daz na GoogleАјде ако може некој по пп да ми прати асална активација за 7мицава симнав повеќе кракови но ниеден не работеше ,фала однапред
Треба да го избришеш XP-то. Кога ја инсталираше седмицата, на која партиција ја инсталира? Треба да ја форматираш партицијата каде што е XP-то, и да ја ставиш седмицата.Го форматирав комјутеров имав Xp и стадов win7 е сеа ко ќе го уклучвам компјутеров ми дават да бирам помеѓу тие два windows.Како да напрам само win7 да ми е инсталираn,и ако може еден activation code.
На Д ми е вин7 а xp na C.Дали можит со едноставно да влезам во вин7 кој сакам да го користам и да стегнам формат на Ц само ?Треба да го избришеш XP-то. Кога ја инсталираше седмицата, на која партиција ја инсталира? Треба да ја форматираш партицијата каде што е XP-то, и да ја ставиш седмицата.
Ако немаш битни податоци, направи.. Иако мислам дека нема да може, ама од дамна не сум се занимавал со инсталации и глупости.. Пробај и кажи дали си средил.На Д ми е вин7 а xp na C.Дали можит со едноставно да влезам во вин7 кој сакам да го користам и да стегнам формат на Ц само ?
Ако немаш битни податоци, направи.. Иако мислам дека нема да може, ама од дамна не сум се занимавал со инсталации и глупости.. Пробај и кажи дали си средил.
Aj ако може и мене една асална активација за седмицава.ФалаПП.
--- надополнето: Nov 9, 2011 8:13 PM ---
Со ова како што гледам само ќе го тргнеш како опција за бутирање, а оперативниот систем ќе стои и ќе зафаќа место.Turn on your computer. When prompted, tell it that you want to load into Windows XP. Let Windows XP completely boot until you can see your desktop.
- 2
Select "Run..." from the "Start" menu. Type "msconfig" (without quotation marks) into the box. Select "OK."- 3
Click on the "Boot" tab in the window that appears.- 4
Highlight "Microsoft Windows XP" from the list of operating systems that your computer has installed.- 5
Press the "Delete" button located underneath the list of available operating systems. This will remove your ability to dual boot into Windows XP.
Мислам дека го најдов решението
Aj ако може и мене една асална активација за седмицава.Фала![]()
Барај Windows 7 Loader-Daz na Google