Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да им кажам на комшиите онако лепо и фино да си надоградат рам. Мислам дека ќе им реши проблемот или? И сепак фала шо ме убедивте да им остаам старото џамче оти инаку...:sick:

Ако можат, нека земат било каков нов РС, ако не, нека земат барем уште 1 (1.5) GB рам.
Јас не би надоградувал.

Да не знаете некој десктоп гаџет со кој би можел да го контолирам медиа плеерот. Сличен на iTunes Accessory? Ми треба да работи со WinAmp.

Значи да ве прашам :) Ја имам следнава конфигурација:
MB: Lite-On nr139
CPU: Intel(R) Celeron(R) 2.0 GHz

RAM: 1 GB DDR 450
Video: Nvidia GeForce MX 4000 128MB

Ќе ми кочи ли многу ако ја ставам најосновната верзија на Windows 7 ??

Зависи од многу работи, најверојатно да, ама ако сакаш да користиш WIN7 препорачливо е да ја замениш таа античка конфигурација.

Aко исклучи Аеро, и да намести manage for best performance во Windows сетнзите, ќе може, ќе биде споро ама ќе може.

Ај и јас да прашам нешто. На 7-ка дали може да се направи слободно сортирање како што има на ХР? На пример ако името почнува на к да се однесе горе меѓу а и б. Барав одамна ама немаше сега не сум во тек дали измислиле нешто за ова.

Ја имам 768 мегабајтии рам.
Ко ќе инсталирам виндоус 7-мица ми поткочува ПЦ-то :(
Мислам не поткочуват онака да се замрзнит ПЦ-то, но свети многу црвеното ламбиче, и затоа не користам виндоус 7, него XP.
Дали можи да се напрајт да не свети толку, да си работи нормално?!?!?!?!
Благодарим луѓе, многу сте добри :)

Ја имам 768 мегабајтии рам.
Ко ќе инсталирам виндоус 7-мица ми поткочува ПЦ-то :(
Мислам не поткочуват онака да се замрзнит ПЦ-то, но свети многу црвеното ламбиче, и затоа не користам виндоус 7, него XP.
Дали можи да се напрајт да не свети толку, да си работи нормално?!?!?!?!
Благодарим луѓе, многу сте добри :)

Стави уште барем 1 GB рам.

Или уште подобро, земи си нормален РС.

А колку пари е тоа 1гб рам?
--- надополнето: Aug 28, 2011 2:58 PM ---
DDR2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom