Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека е хардискот :) И тоа Action Center шо се појавуваше го средив, го избришав перманентно, ама несакам тоа да го избришам и тоа на тој начин оти кога ќе ставам флеш меморија нема да ја покажува.

Ај и од мене едно :drk: за позадината :)

Ај привери ги овие 2 линка, мислам ќе средиш работа :smir:
Линк 1
Линк 2

Ako mozhe nekoj da mi objasni kako da namestam da pishuvam na kirilica? Mi go nema ikoncheto dole desno EN/MK i so ALT+SHIFT nesaka, a i preku Control Panel nemozham da se snajdam. Slozheno mi izglea ova za mene nekako...
Fala odnapred.

control panel - clock, language and region - change display language - change keyboards - најди мак. јазик

Искористување на процесорот: 80% работејќи ништо. Well done noob. :bravo:

другарче пробај инсталира Camtasia Studio 7 на dual core 1.6 e2140 и пробај да го снимаш десктопот, па кажи ми колку ќе ти го искористува процесорот. Пробај само и пиши ми важи ?

Ако ставам Windows 7 64 bit на XP 32 bit ке треба да ги бришам програмите и останати фајлови во D или немора?

Ако ставам Windows 7 64 bit на XP 32 bit ке треба да ги бришам програмите и останати фајлови во D или немора?

Мислам дека ќе треба се....има посебни програми што работат на 32 и 64 .... Мислам на програми , а на слики , музика ова-она не :smir:

другарче пробај инсталира Camtasia Studio 7 на dual core 1.6 e2140 и пробај да го снимаш десктопот, па кажи ми колку ќе ти го искористува процесорот. Пробај само и пиши ми важи ?

не ве разбирам што значи тоа за процесорот?

меен ова ми го покажува

2rmwkk7.jpg

не чини 100% што го искористува?

не ве разбирам што значи тоа за процесорот?

меен ова ми го покажува

2rmwkk7.jpg

не чини 100% што го искористува?

На десктоп така оставен компјутерот седи со 100% процесор искористеност значи нешто не е во ред, Што би направил ти ако цело време е на 80 - 100 % а седиш на десктоп без никакво работење и да сакаш да приклучиш некој игра да речеме, Што би останало за играта од процесор? - Ништо, Тебе ова цело време ти е или на период некој ???

На десктоп така оставен компјутерот седи со 100% процесор искористеност значи нешто не е во ред, Што би направил ти ако цело време е на 80 - 100 % а седиш на десктоп без никакво работење и да сакаш да приклучиш некој игра да речеме, Што би останало за играта од процесор? - Ништо, Тебе ова цело време ти е или на период некој ???

цело време/ што е проблемот?

цело време/ што е проблемот?

Охооо е што имаш правено цело време шо е??? вака Дај скриншот од сите процеси во Task Manager да видам што ти зема 100% процесор, јас не знам како работиш ти со цело време 100% искористеност....:toe:

Охооо е што имаш правено цело време шо е??? вака Дај скриншот од сите процеси во Task Manager да видам што ти зема 100% процесор, јас не знам како работиш ти со цело време 100% искористеност....:toe:

да не имам некој хакер?

2eg9pp0.jpg

--- надополнето ---

фала друже најдов што е, некоја алтка за помош на виндовсот иобит таа зафаќала многу простор ја сиклуцив и одма цпу падна на 0.9%

Во овој случај од процесоро највеќе ти зема како што гледам UPDATE на Advanced SystemCare PRO 3 и тоа трае неколку минути, потоа процесорот треба да се врати на нормала, ... ај види и кажи.... Ова што го гледам е Оправдано да зема 100% затоа што станува збор за Update на заштитните дефиниции на Антивирусот...:smir:

А Firefox највеќе РАМ зема се гледа горе....Затоа не ја користам неа, OPERA ми е совршенство....

Во овој случај од процесоро највеќе ти зема како што гледам UPDATE на Advanced SystemCare PRO 3 и тоа трае неколку минути, потоа процесорот треба да се врати на нормала, ... ај види и кажи.... Ова што го гледам е Оправдано да зема 100% затоа што станува збор за Update на заштитните дефиниции на Антивирусот...:smir:

А Firefox највеќе РАМ зема се гледа горе....Затоа не ја користам неа, OPERA ми е совршенство....

да да видов и го избришав одма програмот, а сум користел опера и викаш боље е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom