- Член од
- 1 септември 2010
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
Е сеа ми објасни све:kesa:Тоа се решава со активатор/loader a не со сериски.
Ај те молам објасни ми преку ПП малце поопширно :kesa:
Зашто јас сум малце тапа за вакви работи
Е сеа ми објасни све:kesa:Тоа се решава со активатор/loader a не со сериски.
Правев некој скен на меморијата (не знам дали е тоа ХДД?), стоеше демек нема најдено проблеми. Можно ли е некаде да проверам?Да не ти е сјебан хардот или цедето?
1. Пробај со друго CD со понова инсталација од Windows
2. Извади ги каблите од цедеромот и од хард дискот и врати ги пак, убаво.
Control Panel - Folder Options - View и одбери таму Show hidden files, folders and drives.како може во папката програм фајлс да видам папка која со мое кликање направив да е невидлива. покушаав да напрвавам екстрат на винрар документ во програм фајлс ама документите не беа вдиливи и кликав негде да ги направам видливи аам направив папакта да ја снема и сега сакам да обратно да ја видам за да ја зибришам.
Password-от за HDD да не има некоја врска што го прекинува форматирањето?Да не ти е сјебан хардот или цедето?
1. Пробај со друго CD со понова инсталација од Windows
2. Извади ги каблите од цедеромот и од хард дискот и врати ги пак, убаво.
Control Panel - Folder Options - View и одбери таму Show hidden files, folders and drives.
Ако имаш лаптоп, тогаш ништо од каблитеПравев некој скен на меморијата (не знам дали е тоа ХДД?), стоеше демек нема најдено проблеми. Можно ли е некаде да проверам?
А ова со каблите... треба да го рзглобам лап-топот? Пошто појма немам од тоа, најарно на доктор за компјутери да го носам
Фала сепак.
Нешто си збунет или неискусен со форматирање/инсталирање.Password-от за HDD да не има некоја врска што го прекинува форматирањето?
Скраја да е, барем 20 пати сум форматирал пц со ХР и ништо вакво не ми се десило. Ова седумката уште поедноставно е, ама ете се прекинува.-={K-O-R-U-N}=- напиша:Нешто си збунет или неискусен со форматирање/инсталирање.
Според сликите, ти СИ ГО ПОМИНАЛ ДЕЛОТ СО ФОРМАТИРАЊЕ (ако воопшто си форматирал) и ти се укочува на КОПИРАЊЕ ФАЈЛОВИ / ИНСТАЛИРАЊЕ
Ако не си сигурен што точно правиш и по кој редослед или дали изоставуваш нешто или не, викни некој поискусен.
Пробај вака:Скраја да е, барем 20 пати сум форматирал пц со ХР и ништо вакво не ми се десило. Ова седумката уште поедноставно е, ама ете се прекинува.
Има шанси да е до хард дискот
Другар го имаше истиот проблем, но тоа беше затоа што немаше доволно место на хард дискот, така да направи го тоа што ти рече Корун, избриши ги партициите и направи нови.Скраја да е, барем 20 пати сум форматирал пц со ХР и ништо вакво не ми се десило. Ова седумката уште поедноставно е, ама ете се прекинува.
Има шанси да е до хард дискот
Ако те сфатив баш најдобро што ти е проблемот, ти бара да ги симниш сите part-ови, сега баш го прашав чичко Гугл, од кај што си симнувала има 8 part-ови за оваа серија, треба сите да ги симниш па после да ги отпакуваш.Ја симнувам серијата Los Serrano, се симна еден part, пробувам да ја extract-ирам ама ми се појавува ова:
Втор пат вака ми прави, првиот пат го избришав и пак го симнав не бре не бива :zid:
Други работи кога симнувам се си е во ред, имам симнувано и филмови и игри, вака ми прави само на оваа серија. Знае ли некој што е проблемот?
Значи можам да инсталирам Windows 7 без да правам формат на D така?Мислам дека ќе треба се....има посебни програми што работат на 32 и 64 .... Мислам на програми , а на слики , музика ова-она не :smir:
Мхм...точно :smir:Значи можам да инсталирам Windows 7 без да правам формат на D така?