Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сеа..Ја изрежав седмицава на цеде.. И сакам да го инсталирам..Го ставам цедето, рестартирам компјутерот, одам boot pc from cd или така нешо, и си почнува сетапот се, и ми го дава овој ерор:

A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB Flash drive, please insert it now.

Незнам што е проблемот..

НИКОГАШ не режи ОС на маx брзина.Користи х4/х6, никогаш на фул.Пробај изрежи на друго со една од овие брзини, и кажи после.

Кој виндовс медиа плеер го има седумкава? И има ли понов излезено од тој што го користи, макар и бета?

Кој виндовс медиа плеер го има седумкава? И има ли понов излезено од тој што го користи, макар и бета?

media.png

Шо ми стана со Windows-ов 7 го ставам кабелот имам интернет 10-ина мин. и после се исклучува и останува само Unidentified Network, а планетчето е без боја. Проверив и МАС и ИП адреси се е ОК и со рестарт пробав ама ништо. Денес сабајлево прво пуштање си има интернет и оп по 10-15 мин. пак снемува. А на стариов компјутер секогаш има (со истиот кабел) без никакви прекини?

Шо ми стана со Windows-ов 7 го ставам кабелот имам интернет 10-ина мин. и после се исклучува и останува само Unidentified Network, а планетчето е без боја. Проверив и МАС и ИП адреси се е ОК и со рестарт пробав ама ништо. Денес сабајлево прво пуштање си има интернет и оп по 10-15 мин. пак снемува. А на стариов компјутер секогаш има (со истиот кабел) без никакви прекини?

И никој нема да ми помогне околу ова? Нерви искинав...:(

MAC адреса нема никаква врска со конекцијата односно внесена е во ROM меморијата на NIC мрежна картица и не се менува.
Провери си конекција, сетинзи, можеш да ја ресетираш или да направиш repair исто ресетирај модем и еден скен за вируси.

Здраво... Пред околу 3-4 месеци го инсталирав windows 7ката. Супер OS ме бендиса ама има еден проблем.. Барав на интернет и видов дека и други се соочиле со овој проблем во Виндоус 7, ама никаде не најдов како да го решам тој проблем... Вака... Звукот се си е во ред.. Можам да слушам музика и се друго... Но има кај некои игри не се слуша звук...(кај некои, на пр. Left 4 dead, Silent hill 5, Avatar, Serious sam и др.)... Во тие неколку воопшто не се слуша звук.. Па си реков да се обратам тука на кајгана, ако знае некој да ми каже каде е проблемот и како да го решам.. Поздрав..

Vcera instalirav Window 7 I prezadovolen sum no,sakam da prasam kade mozam da simnam Theme za Win7 barav na net no ne sum sig koja stranica i bezbedna za toa.

Здраво... Пред околу 3-4 месеци го инсталирав windows 7ката. Супер OS ме бендиса ама има еден проблем.. Барав на интернет и видов дека и други се соочиле со овој проблем во Виндоус 7, ама никаде не најдов како да го решам тој проблем... Вака... Звукот се си е во ред.. Можам да слушам музика и се друго... Но има кај некои игри не се слуша звук...(кај некои, на пр. Left 4 dead, Silent hill 5, Avatar, Serious sam и др.)... Во тие неколку воопшто не се слуша звук.. Па си реков да се обратам тука на кајгана, ако знае некој да ми каже каде е проблемот и како да го решам.. Поздрав..

Додека ти е пуштена играта која нема звук, спушти ја на ALT+TAB, оди доле десно кај саатот, лев клик на тоа звучничето, кликни на Mixer и види дали нешто од тие таму ти е тивко или MUTE.

Додека ти е пуштена играта која нема звук, спушти ја на ALT+TAB, оди доле десно кај саатот, лев клик на тоа звучничето, кликни на Mixer и види дали нешто од тие таму ти е тивко или MUTE.

Пробав и така . Се е во ред. Но сеуште нема звук на тие неколку игри....:toe::toe::toe::toe:

Здраво, пробав да инсталирам windows 7, 32 битна верзија, ама кога ќе дојди Expanding Windows Files, си останва на 0, воопшто не се полни, тие точките си трепкат, а не јавува ни error, ама не ни тргнува, го остајв така 30тина минути, и пак ништо. претходно, истиот windows го инсталирав на други компјутери, се беше во ред.
мислам дека не е ни до брзината на режење на цдто зошто е на најбавно. До шо би можело да биди проблемот?

Здраво имам мал проблем- Нов компјутер со свежо инсталиран windows 7 ultimate 64 bit. 2 недели немав никаков проблем се подигаше за 5 секунди,од вчера додека да се подигне му треба 1-2 минути, до што може да е проблемот??? од кога ке се подигне нема никаков проблем се е супер брзо, АВГ не регистрира вируси или слично....:toe: помош????

Здраво имам мал проблем- Нов компјутер со свежо инсталиран windows 7 ultimate 64 bit. 2 недели немав никаков проблем се подигаше за 5 секунди,од вчера додека да се подигне му треба 1-2 минути, до што може да е проблемот??? од кога ке се подигне нема никаков проблем се е супер брзо, АВГ не регистрира вируси или слично....:toe: помош????

порано можеби го подигаше од hibernate или од sleep

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom