Windows 7

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ne e virus

Ај види мајката само на google chrome ми правеше така значи до пребарувачот е било сега со internet explorer нема проблеми
:pos: Мислве веќе си ги проверил очигледниве работи :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Сакам да го снимам овој виндоус.
Ме интересира, колку ГБ ми треба да за да го снимам.
C ми е со капацитет од 15гб, а моментални слободни иам само 1,96.
Дали има друг начин да се сними освен Бутни ЦД и како игра да се снима?
И од кога ќе го снимам, дали ќе треба после драјвери и слично да снимам или нема потреба?

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Да го симнеш од торент ти е 3-4ГБ. и ако е во ИСО формат, да можеш да го снимаш на двд (десен клик, опен вит неро.. ) И откако ке го инсталираш укл. Windows Update и тој сам ке си најде драјвери. Ако има нешто проблем, пиши

D

DartWader

Гостин
Може ли некако кога ке стиснам ctrl+alt+del да ми се вклучи директно task menager ? Барав но неможев да најдам. И незнам зошто кога сурфам со Google Chrome , многу ми кочат страници со флеш. Реинсталирав flash player и shockwave ама пак исто. Еве и кајгана ми трокира. Ми пишува долу waiting for at.httpool.com Инаку со IE немам проблеми:toe:

Член од
16 февруари 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
епа мора да си на хром? клај си друг и решен проблемот:helou:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Може ли некако кога ке стиснам ctrl+alt+del да ми се вклучи директно task menager ? Барав но неможев да најдам. И незнам зошто кога сурфам со Google Chrome , многу ми кочат страници со флеш. Реинсталирав flash player и shockwave ама пак исто. Еве и кајгана ми трокира. Ми пишува долу waiting for at.httpool.com Инаку со IE немам проблеми:toe:
Јас стварно не знам што толку го форсирате Chrome кога за кур не го бива. Инсталирајте си Opera 10.51 да видите што е прелистувач :wink:

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
не може.. сега е ctrl+shift+esc (escape)

Член од
16 февруари 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Да го симнеш од торент ти е 3-4ГБ. и ако е во ИСО формат, да можеш да го снимаш на двд (десен клик, опен вит неро.. ) И откако ке го инсталираш укл. Windows Update и тој сам ке си најде драјвери. Ако има нешто проблем, пиши
Навикни се на нова команда : ctrl+shift+escape :helou:

Пгрешен човек цитирав :tapp:

Член од
3 април 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
Edinstvno sto mozam da vi kazam e toa da vi go preporacam Windows 7 Extrime Edition 64 bit. Nikakvi problemi nema da vidite. A izgleda nema da kazuvam

Kajgana Shop

На врв Bottom