T
Tetro
Гостин
пробај да зачистиш малку внатре во куќиштето, у последно време сите забораваат некако да чистатРамот моментално 1.38 ГБ еве и кога пишувам сега заглавува помалку
пробај да зачистиш малку внатре во куќиштето, у последно време сите забораваат некако да чистатРамот моментално 1.38 ГБ еве и кога пишувам сега заглавува помалку
не бе само на windows 7 ми прави така на xp е окпробај да зачистиш малку внатре во куќиштето, у последно време сите забораваат некако да чистат
најди си TuneUp Utilities, инсталирај и види што ќе ти каже, има решение за ваккви ситуации, може ќе ти помогнене бе само на windows 7 ми прави така на xp е ок
ма не бе ја имам се е optimizedнајди си TuneUp Utilities, инсталирај и види што ќе ти каже, има решение за ваккви ситуации, може ќе ти помогне![]()
siguren si deka ne e nekoj virus?ма не бе ја имам се е omtimized
ne e virussiguren si deka ne e nekoj virus?
ne e virus
Ај види мајката само на google chrome ми правеше така значи до пребарувачот е било сега со internet explorer нема проблеми
Јас стварно не знам што толку го форсирате Chrome кога за кур не го бива. Инсталирајте си Opera 10.51 да видите што е прелистувач :wink:Може ли некако кога ке стиснам ctrl+alt+del да ми се вклучи директно task menager ? Барав но неможев да најдам. И незнам зошто кога сурфам со Google Chrome , многу ми кочат страници со флеш. Реинсталирав flash player и shockwave ама пак исто. Еве и кајгана ми трокира. Ми пишува долу waiting for at.httpool.com Инаку со IE немам проблеми![]()
не може.. сега е ctrl+shift+esc (escape)Може ли некако кога ке стиснам ctrl+alt+del да ми се вклучи директно task menager ? Барав но неможев да најдам. И незнам зошто кога сурфам со Google Chrome , многу ми кочат страници со флеш. Реинсталирав flash player и shockwave ама пак исто. Еве и кајгана ми трокира. Ми пишува долу waiting for at.httpool.com Инаку со IE немам проблеми![]()
Навикни се на нова команда : ctrl+shift+escape :helou:Да го симнеш од торент ти е 3-4ГБ. и ако е во ИСО формат, да можеш да го снимаш на двд (десен клик, опен вит неро.. ) И откако ке го инсталираш укл. Windows Update и тој сам ке си најде драјвери. Ако има нешто проблем, пиши