Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Edinstvno sto mozam da vi kazam e toa da vi go preporacam Windows 7 Extrime Edition 64 bit. Nikakvi problemi nema da vidite. A izgleda nema da kazuvam
1239004741_qs15sg.jpg

Зошто ова ми изгледа на некој XP со трансформ пак ?

Всушност не ни постои Windows 7 Extreme Edition. Освен ако не е некоја кракувана верзија.

Мала споредба.. Кој од овие ОС го јаде најмногу CPU, RAM и сл.

Windows XP vs Windows 7
Windows Vista vs Windows 7

Edinstvno sto mozam da vi kazam e toa da vi go preporacam Windows 7 Extrime Edition 64 bit. Nikakvi problemi nema da vidite. A izgleda nema da kazuvam
1239004741_qs15sg.jpg

братче малце си погрешил ова е Windows XP.. гледај по иконите ... хаха старата икона од My network Places & My Computer...

Луѓе итно ми треба помош, се надевам дека ќе можете да ми помогнете. На Ц имав инсталирано вин7, и вчера на Д инсталирав ХР и Кубунту. Сега кога го палам компјутерот ми вика да бирам дали сакам да стартувам ХР или Кубунту, а 7та нигде ја нема. Чаре?! ://
Фала однапред.

Луѓе итно ми треба помош, се надевам дека ќе можете да ми помогнете. На Ц имав инсталирано вин7, и вчера на Д инсталирав ХР и Кубунту. Сега кога го палам компјутерот ми вика да бирам дали сакам да стартувам ХР или Кубунту, а 7та нигде ја нема. Чаре?! ://
Фала однапред.

Botiraj Win 7 od CD-to i odberi Repair>Start up repair bi trebalo da sredi

Фала друже, тоа помогна, но сега имам друг проблем.
Ова:
capturempm.png

Го немав пред да направам repair, а сега го имам.

Епа те фатија дека ти е пиратка :pos2: пробај со некој клуч или активатор ако можиш да го средиш

Вчера стаив 7мица, бомбонче е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom