Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Неќе КМС активаторов... Стискам на тоа токенот со стрелка надолу, па стискам на црвеното копче и ништо...
Друг начин за активација?

значи дипломирање поретко[DOUBLEPOST=1438421956][/DOUBLEPOST]Впечатоци после 3 саати користење се дека после апгрејд од 8.1 на 10 нема фајде. Успорен е системот, стартува 2 минути и више, не реагира на клик во одредени моменти и уште еден куп заебанции. Но, се осеќа дека ќе биде скоцкан со наредни апдејти. Користи помалку рам, помалку простор на диск, попрегледен е, action centar-от е напраен тип топ, метро дизајнов е уште подобрен мерак за очи. После апгрејд клин инстал само за да се осети реално како работи. Од мене на прва вака полн погодок на Мајкрософт (Y)
Повеќе од 2 минути? Ај прочачкај таму во сетинзите малце :D Кај мене е +/-15 секунди до десктоп (со се логирање (лозинка)).

Еве, и јас конечно надградив на 10-тка. :roker:

A7BQUxX.jpg

R3cHEH2.jpg

upload_2015-8-2_3-25-38.png

Знае некој зошто сите работи ми се ставени во Recycle Bin?[DOUBLEPOST=1438478853][/DOUBLEPOST]Не сметајки ги видеата од аое3, туку останатите 400+ фајлови...

Ставив 10ка и го изгубив звукот. Драјверите се инсталирани (пробав го преинсталирав драјверот, пак нејќе), во Playback Devices ми покажува се во ред, си игра звучничето кога имам пуштено нешто ама звук ни за лек. Пробав и рестарт на аудио сервисот, деактивирање па активирање на драјверот ама звук ни за лек. Има некој сличен проблем?

Вчера го инсталирав и презадоволен сум засега еве го работам сеа чепкам гледам сериозно конкурира за да му го земе приматот на 7мицава :D

Јебига сум ставил само апдејт врз осмицата.. Сега 2 виндовса имам ама само едниот ми се вклучува, другиот од него имам само папка во Ц како Windows old. Како е тоа можно, сега треба да симнам торент и да го бутирам како исо фајл на празно цд и да си правам чиста инсталација ?

Јебига сум ставил само апдејт врз осмицата.. Сега 2 виндовса имам ама само едниот ми се вклучува, другиот од него имам само папка во Ц како Windows old. Како е тоа можно, сега треба да симнам торент и да го бутирам како исо фајл на празно цд и да си правам чиста инсталација ?
Не ти треба чиста инсталација. Тоа со windows old е така затоа што Мајкрософт нудат можно враќање кон win7 во првите 30 дена.

Ајде и јас конечно го инсталирав. Само што не ми се допаѓа е тоа што нема опција да го форматирам C. Затоа што таман се спремив ставив у D и ссеа у C имам многу непотребни работи. :D
Неможе да ти даде формат кога правиш апгрејд, ботирај преку усб и види дали може да се форматира C :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom