Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се се брише од C,ке мора да зачуваш некој ствари ако имаш во друга партиција
Ако не си правел формат имаш на youtube видео како се форматира windows, да не замарам ја сеа да објаснувам изгледај едно видео и ке ти стане јасно ако негде не ти е јасно ке објасниме и нема да имаш некој тешкотии
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ако ти е направен апгрејд на windows 10 може да имаш проблем што останоло прлјаштини од предходниот windows, најдобро е да направиш формат и да го инсталираш windows 10
А за звук ке средиме после инсталација
Ако сакаш дај ми teamviverЈас првин го апгрејдирав од лиценнциран 8.1 на 10ка и немав никаков звук. И онака, има едно чудо програми и решив дека е време за нов почеток, извадив се што ми требаше на екстерен ХД и направив формат на сите партиции скроз (кое чувство, нирвана) и ставив свежа инсталација на 10кава, ама звукот уште ми го нема никаде. Реинсталирав драјвери џабе, немам идеја што е. Користам HP Probook 4510s.
Кај си бе братче со тој лаптоп, ист имам.Јас првин го апгрејдирав од лиценнциран 8.1 на 10ка и немав никаков звук. И онака, има едно чудо програми и решив дека е време за нов почеток, извадив се што ми требаше на екстерен ХД и направив формат на сите партиции скроз (кое чувство, нирвана) и ставив свежа инсталација на 10кава, ама звукот уште ми го нема никаде. Реинсталирав драјвери џабе, немам идеја што е. Користам HP Probook 4510s.
Мислам дека не.Дали може некако да се подеси да не се внесува пасворд од Microsoft account при уклучување на оперативниот?
P.S без префрлување на локален акаунт.
Ne sledam nedelava so se izdesi...
Iam 8.1 ali pred mesec dena mi go najde ko piratski. Ne sum aktiviran.
Kako da preminam na licenciran win10?
Dali da baram prvo aktivator za 8.1 pa upgrade na 10?
Ali neam usb pri raka a sakam 10kava so clean install da mi e. Go zbire na obicno dvd?
Moze da mi prepratite linkovite za sve od ponazad? Se nerviram od mob.
@haCk0r od kaj da pocnam?
Мислам дека не.
Ова беше и најголемата причина зошто му дртнав clean install на ПЦ-то.[DOUBLEPOST=1438617302][/DOUBLEPOST]П.С. Што е полошо мислам дека не ни можеш log out да напраиш како што можеше на Win 8.1
Ако сакаш дај ми teamviver
Кај си бе братче со тој лаптоп, ист имам.За инфо, драјверите кај мене за звук се од SoundMAX Analog Devices. Кај мене немам никаков проблем со звукот, сѐ е ОК.
Edit: Пробај со ова, на нет го најдов:
Step 1: Right-click the sound icon in the taskbar located at the bottom right of the screen and select Playback Devices from the ensuing context menu.
Step 2: Select the current playback device in use and by default it should be the speakers. Double-click on it to open its properties window.
Step 3: Got to Advanced section and change the bit rate to either of the following - 24bit/44100 Hz or 24bit/192000Hz - depending on the speaker configuration.
Кладов слушалки да пробам дали работи на нив и кога ставам слушалки имам звук во исто време и на нив и на звучник. Ми текна дека пред некои си 2 години ми правеше исто вака проблем лаптопот со звучникот, т.е. кога немав ставено слушалки сецкаше звукот (ќе свири на звучник па ќе се префли на слушалки иако ги немам ставено, ама гледам во Playback Devices дека тие ми се активни и така цело време). Не знам после како се среди ова, не ми текнува што правев, ама многу веројатно е дека е хардверски проблем, бар така мислам.