haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе од 2 минути? Ај прочачкај таму во сетинзите малцезначи дипломирање поретко[DOUBLEPOST=1438421956][/DOUBLEPOST]Впечатоци после 3 саати користење се дека после апгрејд од 8.1 на 10 нема фајде. Успорен е системот, стартува 2 минути и више, не реагира на клик во одредени моменти и уште еден куп заебанции. Но, се осеќа дека ќе биде скоцкан со наредни апдејти. Користи помалку рам, помалку простор на диск, попрегледен е, action centar-от е напраен тип топ, метро дизајнов е уште подобрен мерак за очи. После апгрејд клин инстал само за да се осети реално како работи. Од мене на прва вака полн погодок на Мајкрософт (Y)
Кај мене е +/-15 секунди до десктоп (со се логирање (лозинка)).
Ај со среќа нека е. [emoji6]Еве, и јас конечно надградив на 10-тка.
Не чекај да ти излези.Decki izvinete za latinica, sakam da ve prasam zosto ne mi izlese Get Windows 10 na Windows 7 posle site apdejti?
Не чекај да ти излези.
Најди го назад tool-от, симни си Вин 10 и абрејдувај го.

Не ти треба чиста инсталација. Тоа со windows old е така затоа што Мајкрософт нудат можно враќање кон win7 во првите 30 дена.Јебига сум ставил само апдејт врз осмицата.. Сега 2 виндовса имам ама само едниот ми се вклучува, другиот од него имам само папка во Ц како Windows old. Како е тоа можно, сега треба да симнам торент и да го бутирам како исо фајл на празно цд и да си правам чиста инсталација ?
Неможе да ти даде формат кога правиш апгрејд, ботирај преку усб и види дали може да се форматира CАјде и јас конечно го инсталирав. Само што не ми се допаѓа е тоа што нема опција да го форматирам C. Затоа што таман се спремив ставив у D и ссеа у C имам многу непотребни работи.![]()

Може и преку CDНеможе да ти даде формат кога правиш апгрејд, ботирај преку усб и види дали може да се форматира C
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk