haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе од 2 минути? Ај прочачкај таму во сетинзите малцезначи дипломирање поретко[DOUBLEPOST=1438421956][/DOUBLEPOST]Впечатоци после 3 саати користење се дека после апгрејд од 8.1 на 10 нема фајде. Успорен е системот, стартува 2 минути и више, не реагира на клик во одредени моменти и уште еден куп заебанции. Но, се осеќа дека ќе биде скоцкан со наредни апдејти. Користи помалку рам, помалку простор на диск, попрегледен е, action centar-от е напраен тип топ, метро дизајнов е уште подобрен мерак за очи. После апгрејд клин инстал само за да се осети реално како работи. Од мене на прва вака полн погодок на Мајкрософт (Y)
Ај со среќа нека е. [emoji6]Еве, и јас конечно надградив на 10-тка.
Не чекај да ти излези.Decki izvinete za latinica, sakam da ve prasam zosto ne mi izlese Get Windows 10 na Windows 7 posle site apdejti?
Не чекај да ти излези.
Најди го назад tool-от, симни си Вин 10 и абрејдувај го.
Не ти треба чиста инсталација. Тоа со windows old е така затоа што Мајкрософт нудат можно враќање кон win7 во првите 30 дена.Јебига сум ставил само апдејт врз осмицата.. Сега 2 виндовса имам ама само едниот ми се вклучува, другиот од него имам само папка во Ц како Windows old. Како е тоа можно, сега треба да симнам торент и да го бутирам како исо фајл на празно цд и да си правам чиста инсталација ?
Неможе да ти даде формат кога правиш апгрејд, ботирај преку усб и види дали може да се форматира CАјде и јас конечно го инсталирав. Само што не ми се допаѓа е тоа што нема опција да го форматирам C. Затоа што таман се спремив ставив у D и ссеа у C имам многу непотребни работи.![]()
Може и преку CDНеможе да ти даде формат кога правиш апгрејд, ботирај преку усб и види дали може да се форматира C
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk