Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.719
- Поени од реакции
- 18.568
A toa ic ne ni ja mislam.So onakov servis na Serena nema da pripari do brejkТурбо ќе биде убиена од Серена.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A toa ic ne ni ja mislam.So onakov servis na Serena nema da pripari do brejkТурбо ќе биде убиена од Серена.
Пост за девојката на Гидо Пеља#malazloje

Pa dobro na mec na novak tipicno bilo ova koga e u prasanje ovoj slem, a sea baska igra protiv agut, koj isto e pimplac i voopsto ne e agresiven vo razmenite. Lani rafa i novak isto imaa dolgi razmeni u polufinaleto.RG е или WB?
Што ве со поените? Пимплачи.
И јас пишав дека ќе тепа Новак и навивам за него, ама денес како игра Федерер е страшно, како 10 години помлад трча, сепак е цар на трева, без потценување.Ако Федерер ја добие оваа онда Новак 3-0/3-1 лагано у финале ќе си земе
Нц, не верувам дека Новак би изгубил два сета од Роџер, треба ептен лош ден да има што не верувам дека ќе му се случи.И јас пишав дека ќе тепа Новак и навивам за него, ама денес како игра Федерер е страшно, како 10 години помлад трча, сепак е цар на трева, без потценување.
zdrKako bi pobedil Federer ajde prosvetli ne.