D
Daedalus
Гостин
Доста тролаш.Ја го глеав филмот многу одамна и некако ми е преголем turn-off темата. И покрај сите препораки одбивам да ја гледам. Забавен парк со каубојци роботи. Не знам како може тоа да биде интересно.

Доста тролаш.Ја го глеав филмот многу одамна и некако ми е преголем turn-off темата. И покрај сите препораки одбивам да ја гледам. Забавен парк со каубојци роботи. Не знам како може тоа да биде интересно.
ја си сакам филмови со карате или љубавнитака, може, ако не ти е интересна никој не те тера да ја глеаш. Ако ги глеаш така површно работите како каубојци индијанци тогаш стварно не е за тебе серијава.
прво мислев озбилен си сеа видов дека тролаш, nice tryја си сакам филмови со карате или љубавни
што има лошо у тоа?
а вестворлд е со роботи шо личат на луѓе, тоа се ворст кајнд оф роботи што служат исклучиво за намалување на буџетот на серијата,
коа ги видов сајлонците у прва епизода на галактика, дека личат ко луѓе, инстантно прекинав да ја глеам
се знае бе роботи какви треба да бидат:
да имат решетка место уста
да имат сијалички место очи
антени место уши
штипки место шаки
и тркалца место нозе
али не, ај ќе ги напраиме да личат ко луѓе,демек толку е напреднала роботикана, а у ствари ги мрзи малку ефекти да напраат
Не, ама Чарлс Бронсон глуми.добро, ќе ја глеам
(ако игра јул Бринер)
немој сеа да ми кажете дека го нема у серијава
rape & revenge е поджанрот?Не, ама Чарлс Бронсон глуми.
Всушност да, го има и тоа.rape & revenge е поджанрот?
топ!
ќе ја глеам![]()
Добро бе, ја две епизоди глеав само.Баш на „оној ЕдХарис“ не му е ендгејмот да иде да го земе одма тој и да му ја сече главата да му вади скалп.
Стивен Хопкингс јас не познавам, Хокинг можда, а околу заплетот.....Добро бе, ја две епизоди глеав само.
Ако продужат вака у секој филм роботиве да се претвараат у луѓе, богами изглеа вистина ќе стане тоа вчера-завчера шо го кажа најпаметниот човек у свет - Стивен Хопкингс дека планетава ќе ја покорат роботи (или нуклеарно ќе сме ја уништиле) па да сме барале под хитно нова планета.
Алооо тој у количката бе....како не го знаеш?!Стивен Хопкингс јас не познавам, Хокинг можда, а околу заплетот.....
.
LoL 73-та нема шанси. Тогаш уште ни интернет немало а ни Стивен Хопкинг не ни бил роден.Ко прво серијава е римејк на филм од 73та, сите филмови за коишто ти зборуваш се дојдени по
Добро бе, ја две епизоди глеав само.
Ако продужат вака у секој филм роботиве да се претвараат у луѓе, богами изглеа вистина ќе стане тоа вчера-завчера шо го кажа најпаметниот човек у свет - Стивен Хопкингс дека планетава ќе ја покорат роботи (или нуклеарно ќе сме ја уништиле) па да сме барале под хитно нова планета.