Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам!Da Da! I dechkoto treba SPECIJALNO da se potrudi za prviot vpechetok vie da zabelezite ebach vo nego inaku nema 'davanje'. A? Odi begaj!
Ne vikam deka lazesh ovdeka, ama shto ne si vo pravo, ne si! :smir:
Sakam da kazam deka: devojkata toa privlechnoto moze i da ne go vidi pri prviot mubaet.![]()
Ја не зборам само за тоа ебачкото бре.. Ја ко што сватив и за врска воопшто е темава.. Општо за тоа како девојките ги гледаат и проценуваат типцит
A da ve prasham jas vas? Znaete shto zborite i za shto prajte muabet ili...?Зборам за врска не за сексуални односи.
Ova e edna recenica so mnogu cesto se vrti kaj mene u drushtvo.A poteknuva od edna stand-up comedy na Criss Rock ( ne mi teknuva koja bese-whatever).
Momentot e deka zenata /curata koga ke vidi tip vednas znae dali ke go legne t.e dali ke bidne neso so nego ili ne...
Iako lici komplicirano sepak ima samo dve reakcii na cura po zapoznavanje so decko ili first date kako sakate.
Reakcijata koga drugarkite ke ja prasaat kakov bil tipot moze da bide:
1.OOOOOOOOh kakov e tipot!!!
ili
2.Pa...fin decko e .Znaes..mnogu e dobar:icon_conf
Najcesto broj dva indicira prijatelstvo ili neuspeshen obid za vrska.
Pa sto mislite???
Dali stvarnoWE DONT't FU.. NICE PEOPLE:violent1:
Ova e edna recenica so mnogu cesto se vrti kaj mene u drushtvo.A poteknuva od edna stand-up comedy na Criss Rock ( ne mi teknuva koja bese-whatever).
Momentot e deka zenata /curata koga ke vidi tip vednas znae dali ke go legne t.e dali ke bidne neso so nego ili ne...
Iako lici komplicirano sepak ima samo dve reakcii na cura po zapoznavanje so decko ili first date kako sakate.
Reakcijata koga drugarkite ke ja prasaat kakov bil tipot moze da bide:
1.OOOOOOOOh kakov e tipot!!!
ili
2.Pa...fin decko e .Znaes..mnogu e dobar:icon_conf
Najcesto broj dva indicira prijatelstvo ili neuspeshen obid za vrska.
Pa sto mislite???
Dali stvarnoWE DONT't FU.. NICE PEOPLE:violent1:
Vistina e deka zenite se palat na losi momci koi ne im dozvoluvaat nisto za vozvrat,ne se mamini sinovi,vozat motori no sepak nemozes da definiras za sekoj,nekoj saka romanticen tip,nekoj saka da ide celovreme po nejze za sekoj ima po nekogo.
Ama ovdeka se zbori opshto za zivotot, poshto zivotot e ebenje! Taka?:smir:
Vistina e deka zenite se palat na losi momci koi ne im dozvoluvaat nisto za vozvrat,ne se mamini sinovi,vozat motori no sepak nemozes da definiras za sekoj,nekoj saka romanticen tip,nekoj saka da ide celovreme po nejze za sekoj ima po nekogo.
Алфа мажјаците се секогаш претпочитани како гаранција за опстанок-несвесен инстинкт што постои од најпростите видови на животните како и доминација и моќ што под автоматика означува сигурност.