We don't f*ck nice people!

• Креатор на темата Креатор на темата samantha
  • Време на започнување Време на започнување
Не за џабе викаат дека првиот впечаток е најбитен. Мада девојките што збореа дека се сложуваат со темава малце испаѓаат контрадикторни во однос на искази дадени на други теми на форумов. :wink:

Da Da! I dechkoto treba SPECIJALNO da se potrudi za prviot vpechetok vie da zabelezite ebach vo nego inaku nema 'davanje'. A? Odi begaj!
Ne vikam deka lazesh ovdeka, ama shto ne si vo pravo, ne si! :smir:
Sakam da kazam deka: devojkata toa privlechnoto moze i da ne go vidi pri prviot mubaet.:toe:
Се согласувам!

Неретко се случува првиот состанок да биде катастрофа (да бидеме реални-повеќето се`-трема, нервоза, врзан јазик). И никогаш ни на крај памет не ми текнало да го погледнам типот како потенцијален ебач или другар.

Се случило многу пати првиот впечаток да биде тотално различен од тоа каква личност всуштност сум сретнала. Така да...Бриџет Џоунс срања на друг да продавате.:)

Ја не зборам само за тоа ебачкото бре.. Ја ко што сватив и за врска воопшто е темава.. Општо за тоа како девојките ги гледаат и проценуваат типцит
Зборам за врска не за сексуални односи.
A da ve prasham jas vas? Znaete shto zborite i za shto prajte muabet ili...?
Temava kolku shto jas razburam od matematika e 'we don't FUCK nice people'! E sega shto sve vie podrazbirate pod 'FUCK' e veke drug problem vo racete na psihologijata! :smir:

Ми нема логика темава. Едноставно нема смисла тоа што е пишувано.

Го поврзав со себе и во некои други случаи и тотално нема везе. Баш спротивно, некогаш првиот впечаток е грешен.

Ama ovdeka se zbori opshto za zivotot, poshto zivotot e ebenje! Taka?:smir:

Ova e edna recenica so mnogu cesto se vrti kaj mene u drushtvo.A poteknuva od edna stand-up comedy na Criss Rock ( ne mi teknuva koja bese-whatever).
Momentot e deka zenata /curata koga ke vidi tip vednas znae dali ke go legne t.e dali ke bidne neso so nego ili ne...
Iako lici komplicirano sepak ima samo dve reakcii na cura po zapoznavanje so decko ili first date kako sakate.

Reakcijata koga drugarkite ke ja prasaat kakov bil tipot moze da bide:

1.OOOOOOOOh kakov e tipot!!!:vozbud:

ili
2.Pa...fin decko e .Znaes..mnogu e dobar:icon_conf

Najcesto broj dva indicira prijatelstvo ili neuspeshen obid za vrska.

Pa sto mislite???

Dali stvarnoWE DONT't FU.. NICE PEOPLE:violent1:

Јас ко што знам тоа НЕШТО не е стално секс.. Барем ја ко сто сватив тоа fuck на темава не е баш во буквална смисла..
И ако е стално секс тогаш значи дека девојките легнуваат со сите што не им се досадни? :nesum:

Ova e edna recenica so mnogu cesto se vrti kaj mene u drushtvo.A poteknuva od edna stand-up comedy na Criss Rock ( ne mi teknuva koja bese-whatever).
Momentot e deka zenata /curata koga ke vidi tip vednas znae dali ke go legne t.e dali ke bidne neso so nego ili ne...
Iako lici komplicirano sepak ima samo dve reakcii na cura po zapoznavanje so decko ili first date kako sakate.

Reakcijata koga drugarkite ke ja prasaat kakov bil tipot moze da bide:

1.OOOOOOOOh kakov e tipot!!!:vozbud:

ili
2.Pa...fin decko e .Znaes..mnogu e dobar:icon_conf

Najcesto broj dva indicira prijatelstvo ili neuspeshen obid za vrska.

Pa sto mislite???

Dali stvarnoWE DONT't FU.. NICE PEOPLE:violent1:

Ме збрка темава, што е финтава? Колку е детска и баш филмска.
Туку ај нешто и јас да прокоментирам ...
Јас незнам дали ќе легнам некого додека не го легнам. Така да, тоа не е до првото, а ни до осмото гледање. Не правам во себе никакви филмови и планови од фигури кои поминуваат покрај мене. Гадно ми е.

А тоа ви донт фак најс пипл ... ако го земам како општо прашање ... јас не се ни дружам со бед пипл. Ама добро, секој со својот вкус и памет.

Vistina e deka zenite se palat na losi momci koi ne im dozvoluvaat nisto za vozvrat,ne se mamini sinovi,vozat motori no sepak nemozes da definiras za sekoj,nekoj saka romanticen tip,nekoj saka da ide celovreme po nejze za sekoj ima po nekogo.

Барем кажа дека неможе за секого тоа да значи, тоа е чиста глупост, можеби не сакам романтични типови ама сакам само да е човек, се разбираме нели? Од прво видување зависи како ќе се постават работите, како оди муабетот, дали постои хемија и разбирање, па тогаш сама ќе увидам дали што и како со тој дечко, како и он нормално.

Ama ovdeka se zbori opshto za zivotot, poshto zivotot e ebenje! Taka?:smir:

Ако ти така си го сфатил:toe:

Leeelee
Gleam deka epten zabegavte so temava pa dakazam...vo svoja odbrana
Znaci nikoj ne prai muabet za vernite isklucoci koga ke se aj zaljubite vo nekogo po doooolgo vreme komunikacija, druzenje i so da e.
zboruvam deka ako nema seksualna iskra pomegju dvajcata(maskoto i zanskoto) teshko deka ke se desi nekogas nesto poveke(povtorno so izvinenie na vernite isklucoci).

A obicno cura koga nekoj i se dopaga ne reagira od tipot na ...E, bas e fin

Nego so mnooogu podotvorena uste\a reagira He is hot!!!
Toa go pravat i maskite.Pri sto so isklucok za cura sto ne im se sfiga ne vikaat fina e tuku..grda e!(da bideme realni)

I curi(moi drugarki-znaci se zboruvam od moe iskustvo )koi pocnale vrska so tip samo poso bil fin so niv..zavrshila posle kuso vreme.

...Se nadevam deka se objasniv

ма нема врска тоа bad boy имиџот е само реклама, како и кај секој прозвод, клиентот (во овој случај девојките) се залетува по понеобичното пакување кое остава впечаток, а дали тоа што е во пакувањето има добар вкус или квалитет неможе да го знае се додека не го отвори и проба. Така да квалитетот на продуктот неможе да се детерминира според опаковката.

Алфа мажјаците се секогаш претпочитани како гаранција за опстанок-несвесен инстинкт што постои од најпростите видови на животните како и доминација и моќ што под автоматика означува сигурност.

Vistina e deka zenite se palat na losi momci koi ne im dozvoluvaat nisto za vozvrat,ne se mamini sinovi,vozat motori no sepak nemozes da definiras za sekoj,nekoj saka romanticen tip,nekoj saka da ide celovreme po nejze za sekoj ima po nekogo.

Втф човече? Како можеш да збориш за вистината - што сакаат жените?! Да беше жена па да сфатев, вака бладаш ептен многу?:)

Алфа мажјаците се секогаш претпочитани како гаранција за опстанок-несвесен инстинкт што постои од најпростите видови на животните како и доминација и моќ што под автоматика означува сигурност.

Bravo momak dobra poenta

Nice people = shetach people :back:

Koja se napalila na nice da mi pise :tapp:

U mnogu nice sve e na posluzavnik i nema izazov za ribata i zatoa e fin neeb toj tipot i tolku od zal moze mu davaat za praznik prvi maj po predolgo otkacuvanje od bad people ...pa radi univerzumska ramnoteza i pravda i nice people ebat :baeh:

Свесно СЕКОЈА жена ќе каже - најс пипл нормално.

Подсвесно и реално, а посебно у период на овулација, најс пипл немаат шанси. . . За моја среќа:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom