We don't f*ck nice people!

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Тие се со П, Jeeperi
Меѓу кои сум и јас, да не се вреѓаме.

Погрешна ти е дефиницијава. Нема никаква врска со хипстер буквално.
Џибер ти е ултра-мега-гига сељак, спуштен од некое село прв пат гледа градски асфалт, лажичка од еКспресо нормално има во уста, плука на секој чекор, се шири како старлетино меѓуножје и обавезно носи Ер Макс од 150 евра купени на 12 рати, на секој втор збор употребува пцовка, а вокабуларот сиромашен како Етиопија.

Прва асоцијација која ми доаѓа во моментот е Дон Биза - Крушевачки Дон.
Абе какви 12 рати, копија купена од некој проматар на facebook за не повеќе од 1000че.
Не заборавај и што е можно подебел ланец на врат (шуплив, ама јбг), гољф со затемнети стакла и со залепено GTI после TDI, и некој рандом издув за што повеќе да брмчи.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
4.077
Абе какви 12 рати, копија купена од некој проматар на facebook за не повеќе од 1000че.
Не заборавај и што е можно подебел ланец на врат (шуплив, ама јбг), гољф со затемнети стакла и со залепено GTI после TDI, и некој рандом издув за што повеќе да брмчи.
Овој твојов повеќе влече накај провинцијалски неиживеан џибер (да не кажам Прилепски), овој мојов е повеќе накај БеОградски џибер. Мора да купи оригинал Ер Макс за да се чуствува дека е над другите и да се однесува снобовски, без оригинал Ер Макс нема чувство на важност и не може да глуми мангуп, иако и самиот е свесен дека е само бедна сиротиња =(
Београд брате исти курац као Њујорк :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom