We don't f*ck nice people!

• Креатор на темата Креатор на темата samantha
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално дека те сакаат кога ја имаш прочитано Ана Комнина и имаш летано преку Алпите, како Џејмс Бонд. Само ти, Џејмс Бонд и половина од жителите на западна Европа го имате направено тоа.

Кој attention whore си ти, жал да му падне на човек.
преку кур од оваа македонска завидливост

не можете ли барем еднаш да се израдувате кога некој друг ќе успее у животот?

о ем џи, why so touchy
за атеншн хо, ај адмит ит
те молам немој да ги обвинуваш другите наместо мене
ја сум таа атеншн хо
Автоматски споено мислење:

оди шетни по битолата и подобро че најдиш.
тоа да
стварно има добри женски у Битола
оноа, нормални по понашање, тоа се добри за мене

Jaс не го ни читам, некогаш почнувам и осеќам некое чудно непријатно чувство и веднаш баталува, оставам тажно и си идам. Зборам за тие глупавите огромни текстови.
Овие кратките вакви ги читам, непријатното чувство останува и ваков сум после било каков пост на убедливо најдосадниот и најнеинтересниот обид за кул лик.
А и лаже гарант, сигурно е некој рандом партиски потрчко од некое забаталено прилепско дно.

faltas-de-ortograf%C3%ADa-eyes.gif

оди шетни по битолата и подобро че најдиш.

Тебе мајка ти не те има цицано доволно, немам друго објаснување за ваква потреба за внимание. Толку многу желба да се испуфкаш, а толку малку супстанца да го покрие пуфкањето.

Некогаш ми е жал за тебе, но најчесто си само пародија.

Jaс не го ни читам, некогаш почнувам и осеќам некое чудно непријатно чувство и веднаш баталува, оставам тажно и си идам. Зборам за тие глупавите огромни текстови.
Овие кратките вакви ги читам, непријатното чувство останува и ваков сум после било каков пост на убедливо најдосадниот и најнеинтересниот обид за кул лик.
А и лаже гарант, сигурно е некој рандом партиски потрчко од некое забаталено прилепско дно.

faltas-de-ortograf%C3%ADa-eyes.gif
oh, fuck-off
Значи, увек коа некој ќе вибрира на повисоки вибрации, одма ќе се најдат гомнари да го спуштат тоа на нивно ниво.

поинспиративна личност од Византиецот немало на форумов. Човекот едноставно е рол модел.

Абе ко стигна ти да имаш право да си саркастичен спрема некого, свршивме работа.

honest story:
ме вика пред неколку месеци еден наш Македонец овде во Германија (мој надреден, зема сигурно 3 пати повеќе плата од мене) и ми вели ама ти ептен џекче (ќе умрам :ROFLMAO: ) испадна - и она плавата босанката како ја смота.
Ја цел прашалници, (од кај разбра), цел спрат знај. Грејт. Од мене не излегло.
Не си ти таков да се фалиш. Многу скромен дечко си, од кај ли разбрале.

Jaс не го ни читам,

ко за лик шо не го читаш ептен се намачи со постот. Абе цело сте багра шо максимумот на својот физички и ментален развој го достигнала во средно.
Од прилепското дувло (и таквите ко тебе таму) куртулив. По партии никогаш не сум бил, претпоставкиве за мене ви се (и во темана за тоа како изгледаат ликовите овде :ROFLMAO:), like, ко во друг живот да сум правел такво нешто, пробувам да барам во глата податок од друг живот како би изгледало тоа - забавно е, не се ни заебавам.

Тебе врвно достигнување во животот ти се српска музика, и потекла. Лик на кој шо бум во секојдневието му е интернет булинг на редовни членки (за кои сеуште не сум сигурен зошто толку често ве посетуваат). Се уклучуваш и дар-мар прајш - успех човече. Затоа ти е толку тешко да замислиш дека на друг би му одело поинаку и би имал други интереси во животот. Реакцијава ми прај мерак, во реалниот живот сум way above it.

Интересна дебата :misticen:

Не си ти таков да се фалиш. Многу скромен дечко си, од кај ли разбрале.

hehehe, сама се пофалила, и тоа повеќе колеги и колешки биле собрани, шо значи сакала да ја знат дека била со мене, кхм. Кога ја гледам темава и на мене почнува да ми е мило што куртулив од Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom